twokidsmom 20 haftalikken başvuru yapmıştım suan 28+4 haftalığım. Bu sabah gelmis destek paketim. Sehirdisinda olmama rağmen defalarca arayıp, sonrasında da komşumdan arattirip ulaştılar. Ben kesin bırakmadan giderler diye dusunuyordum :) şaşırttılar.
Sevilesi twokidsmom hayırlı olsun sağlıkla kullanmanızı temenni ederim. 💓 içinde neler var acaba söylediler mi?
MuallaS twokidsmom hayırlı olsun güle güle kullanın💕 bende 20. Haftamda başvurmuştum 30. Haftamda getirdiler
twokidsmom Sevilesi cok teşekkür ederim. Hayir söylemediler. Bugün dönüyorum zaten. Açtıktan sonra yazarım tekrar buraya sizin için ☺️
MuallaS Sevilesi bana da 2 hafta önce geldi içinde 2 numara 2 paket sleppy bez 3 numara 1 paket sleppy bez 4 paket 3 lü sleppy ıslak mendil Puset Park yatak Bebek battaniyesi We baby şampuan ve bebek yağı Tarak tırnak makası seti Anne çantası Reflü yatağı
twokidsmom elfozr direk ibb yenidogan destek paketi başvuru yazıp çıkan linkten doldurdum formu. 2 gun sonra dogum bekleniyor yazıyordu zaten. Oyle yazınca onaylanmış oluyormuş sanirim
MuallaS elfozr istanbul senin uygulamasından yenidoğan destek paketi bölümünden yada 153 ü arayarak başvuru yapabilirsiniz tüm bilgilerinizin doğru olması gerekiyor
eylusko MuallaS şimdi beni aradılar onaylandı dediler kimlik fotokopisini hazır edin dediler sizden de istediler mi twokidsmom
elifcavusoglu eylusko merhaba benide aramışlardı açmadım sonra geri ulaşamadım anladığım kadarıyla benimde onaylanmış ama acaba benide onun için mi aramışlardır. Sizi aradıktan ne kadar süre sonra geldi ?
gebesbiranne eylusko bendende kimlik fotokopisini hazır edin dediler gelen olmadı henüz size geldi mi
Mero15 Uygulamada 21 haftalikken basvuru yapiliyor direk 153 u arayip yapmaniz daha kolay olur ikametgahinizin istanbulda olmasi gerek gelip eve falanda bakmiolar kapidan birakip gidiyolar bende 32 haftalikken geldi
aryasal3429 eylusko gebesbiranne Geçen hafta bnide aradılar kimlik fotokopisi hazır edin dediler ama daha gelen olmadı