Meral_63 yslmn maşallah ben 4 aya kadar kilo verdim kusmaktan sadece yediğim vitmain ilacıydi bide serumlar
yslmn Meral_63 kusmam henüz bir defa oldu bulantı var ama iştahım kapanmadı canım yiyorum yani ama sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum
yslmn Mihrasina_ Allah yardımcın olsun canım ilk defa kustum bugün berbat bir gündü tek mutlu eden şey kilo vermek kısmı işte 🥲
Meral_63 yslmn 28+5 olup hayal da midem bulanıyor sabah kustum daha aldığım azıcık kilo da sonra nasıl vercem diye dert ediyorum
kaya_kaya yslmn kilo verilir ya bende normalde çok fazla kilolu değilim kullandığım ilaçlar full hormonluydu hem iki ayda 10 kg aldım hemde tüylerim artmıştı. Eve koşu bandı aldım spor yapıyordum baya incelmiştim ve diyetisyen ile ilerliyordum 1 ayda 3 kg falan vermiştim. Sonra hamile kaldım bilmeden içtiğim detox suları falan vardı 😅Doğumdan sonra inşaallah koşu bandı ve diyetisyen ile ilerlemeyi düşünüyorum tekrardan
yslmn kaya_kaya aynen bende tekrar spora diyete devam diye düşünüyorum gebelik sonrası beslenme çok çok önemli ve hızlı kilo vermek için kesinlikle dikkat edilmesi gerekiyor
pinar916 pinar916 yslmn malesef 🥲 sadece 2 kere çıkardım ama bulantılar hafif devam ediyor sabahları. Yememde sıkıntı yok bulantılara rağmen yemek yiyebiliyorum, sağlıklı beslendiğim için kilo verdim sanırım anlamadım😄 doktorum normal dedi ama genelde herkes kilo aldığı için korktum 🥹
yslmn Meral_63 kilo verilir bacım hiç dert etme ve sağlıklı beslendiğin sürece aldığın kilolar yağa dönüşmez sanada bebeğine de şifa olur 🫶🏼
beautymom 8 haftalığım ilk öğrendiğimde 2 kilo vermiştim şuan kaç kiloyum hiç bilmiyorum herşeyi yiyemiyorum tiksiniyorum kokuyor midem bulanıyor inşallah almam hiç almak istemiyorum
aslig yslmn mide bulantısı, mide ekşimesi, iştahsızlık, kabızlık derken 1. Trimesteri kilosuz kapattım. Hala da iştahımda bi düzelme yok :(
elinaz1 yslmn ödem oldu yüzüğüm zor takılıyordu ama kilom da değişmedi yemem içmem azalmıştı belki o ara kilo verdim farketmedim . Kabızlık 16 dan sonra demir ilacına başlayınca oldu.