Gulg1 yslmn iştahın açıksa ye valla 😆ben yemek yiyemedigim için agladigim günleri hatırlıyorum 😆su ictigimde bile midem yanardı elma ve krakerle beslenirdim düşün
Gulg1 yslmn o çok normal ikinci trimesterde rahatlarsın insana hiç bitmeyecek gibi geliyor ama geçiyor 😆
merveasilorhan yslmn 10+3 haftalığım 51.40 hamile kaldığım 52.40 şuanki kilom ilk hamileliğimde 30 kilo almıştım toplamda bunda dikkat ediyorum ilerleyen zamanlardada inş böyle olur
yslmn merveasilorhan inşallah canım baya almışsın ama bu sefer daha dengeli beslenmeye dikkat edersin çok almazsın ya umarım 🥰
lfkfkdk Momybus kaç haftalıksınız ben 15 oldum bulantı devam ediyor sabah kusmaları oluyor arada bir boş boş
lfkfkdk yslmn tabii ki de keşke ben de kusmasaydım da 10 kilo alsaydım ndjdjsj çok zorlandım çünkü su bile içemiyordum şu an 15 haftalık hala devam ediyor bulantı kusmam yok denecek kadar azaldı ama bulantı maalesef geçmiyor
yslmn lfkfkdk umarım bir an önce toparlarsın canım bugün iğrenç bir gün geçirdim kusmaktan nasıl dayandın böyle aylardır bacım asfhkjk