yslmn Kızlarrr ilk trimestırda kaç kilo aldınızzz? 8+1 deyim 1,5 kg aldım beslenme programım var dikkat ettiğim halde sanki biraz fazla gibi geldi bana sizde durumlar nasılll
bartulies yslmn 54 kg idim tam gebelik sırasında ailevi olaylar oldu 51 kğ düştüm düştüğümde 5 haftalık gebeydim sonra olaylar düzelince 55 kiloya çıktım bunların hepsi 2 hafta içinde oldu bilmiyorum ben şimdi 1 kgmu aldım 4 kgmu 😂
Havin49_ yslmn normalde ilk tremiser de kilo alımı istenmeyen bişey doktorlar tarafından ve bebeğin daha mercimek kadar hani ondan böyle diyorum bence daha fazla dikkat etmen lazım genelikle ikinci teemiser de beklenir kilo alımı hani en azında. 13-14 haftalık olsanız yine tamam ama hamilelik başından kilo bence iyi değil sağlıkla kucağına al inşallah
yslmn Havin49_ beslenme programım var o şekilde besleniyorum sağlıklı ve düzenli olarak ama almışım ilk aylarda pek kilo alımı duymuyorum bende kusmam falan da olmuyor beslenmem güzel acaba rahim büyümesi, ödem onlardan mı kaynaklı
Leontiine yslmn ben 3 ay kusmaktan hiçbir şey yemedim su bile içemedim serumla ayakta durdum o yüzden 4 kilo vermiştim :(
Sweetie_Little_Jean benim doktorum her ay 1 kg almak normal dedi gerçekten de öyle oldu her ay 1 kg aldım öyle de devam etti 8 aylığım toplam 8 kg aldım. ilk trimesterde de 3 kg almıştım sanırım
yslmn Sweetie_Little_Jean ortalama 1-2 kg alımı normal kabul ediliyor, kilo artışın çok güzel olmuş ama
lfkfkdk yslmn tabii ki de keşke ben de kusmasaydım da 10 kilo alsaydım ndjdjsj çok zorlandım çünkü su bile içemiyordum şu an 15 haftalık hala devam ediyor bulantı kusmam yok denecek kadar azaldı ama bulantı maalesef geçmiyor
Havin49_ yslmn yani bilmiyorum ikinci gebeliği m benim oğlumda ilk tremiser de hiçbişey yiyemedim ama ne kg aldım nede verdim şuan ikiz gebeyim ilk tremiser de 7 kilo verdim şuan 19 haftalığım ve hala kilo almadım ilkte toplam 14 kg aldım bakalım bunda k kg alıcam ama o kadar da kafaya takılacak bişey değil iştahınız varsa almak normal olabilr
Deletedmom_297 yslmn hayır değil hatta bebeğin kilosu önde gidiyor sağlıklı beslenerek kilo verilebilir
atesvesu yslmn evet canım sadece elma yedim ekmek bile tuzlu geldi ağzıma hiç bir yiyecegin yemeğin tadı yok su içiyorum acı geliyor ne yapacağımı şaşırdım