ozlem0711 İki hamileliğiniz arasında belirtilerde mide bulantısı tiksinme vs. Cinsiyet farkı buna göre oluştu mu yoksa belirtiler farklıydı ama iki oğlum yada iki kızım var diyenler var mı ? Benim ilki çok farklı şu an çok farklı bu yüzden merak ediyorum 🤗😊
Yazmelegi_ ozlem0711 kızımda 3 ay yoğun bulantı yaşadım ama doguma kadar hafif bulantı devam etti. Suan oglusuma hamileyim. 3-4 ay bulantı çektim ama çok yoğun değildi ikisindede yumurta,tavuktan ve sogandn tiksindim. Kızımda tatlı aşığıydim resmen oglusumda da ekşi acayip yiyorum ama arada tatlı da yiyorum
brc0607 ozlem0711 İlk çocuğum erkek mide bulantısı tiksinme az genel olarak rahat bir hamilelik geçirdim 2.çocuğumdada aynı şekilde hamilelik geçiriyorum aşermeler bile benziyor ama ikinci bebeğim kız 🌺 🙂
beyzzsenturkkk ozlem0711 ilkine göre bulantım çok çok fazla ama kız hissediyorum rüyamda da kız gördüm çevrem erkek diye diretiyor ama canım deli gibi ekşi istiyor midemden çıkmayan tek şey ekşi şeyler kız olduğuna %90 eminim kalan %10u bi ihtimal erkek😂
Catperson ozlem0711 ikinci kızımı kucağıma aldım ve hamilelik sürecim tamamen farklıydı ilkine göre. İlkinde yaşamadığım her şeyi yaşadım mide bulantısı, tiksinme, iştahsızlık, kabus görme, kas ve eklem ağrıları, kramplar🥶
Semayyy Bir oğlum var şuan kızıma hamileyim benim için ikiside şuana kadar aynı ilerledi bulantı kusma yok - iştahım fazla- sadece bu hamileliğimde daha fazla uykuya düşkünüm gerisi aynı gidiyor 😌
tugbazeyd1 Oğlumda çok rahattım maşallah diyim ne bulantı ne kusma ilk aylardan hemen kilo almaya başlamıştım 15 kg aldım toplamda ilk belirtim göğüslerim çok ağrımıştı Şimdi kızım 17 haftalık,sürekli uyku halim vardı ilk 3 ay. İştahsızlık hala gram kilo almadım haşlanmış yumurtadan tiksindim ve ikisinde de hep ekşi acı şeyler aşerdim :)
Madeinpelinn Oğlum 2 yaşında o zaman çalışıyordum ilk aylar sıcağa gelmemişti bilmem onlardan mı rahat geçti mide bulantım o kadar degıldı çok pozitiftim şimdi kızım olacak 22 haftalığım 3 buçuk ay üzerimden tır geçti sanki aşırı uykulu mide bulantılı geçti bütün deterjanlardan tiksindim oğlumda olmamıştı ve psikolojik olarak çok ağır geçti çok şükür şimdi prensesler gibiyim 💕
esme3066 İlki kızdı, mide bulantısından öldüm ve sanırım 4 ay yaşamadım.çok ciddi boyuttaydı bulantılarım. Şimdi 2. Gebeliğim mide bulantım var ama kızımdaki gibi değil. Çok zorlanıyorum. Ama işe de gidiyorum. Henüz cinsiyet öğrenmedim. Bakalım
tkrk ozlem0711 ilk hamileliğimde 4 ay kustum başım ağrıdı başımı bağladım ama kanama yoktu düşük riskim yoktu her şey okey di şu an 2.ye hamileyim bir kere kustum onda hazımsızlıktan balım ağrıyor tansiyon buldum 2.hamilelikte ama erkek gibi hissediyorum bu bebeğimi de 7 gün sonra inşallah sonuç çıkacak