Miniksincapp elfgkce- 25+5im. Hareketler canımı çok acıtıyor ya benim gibi olan var mı . Bildiğin içerden ekstra bi güç uyguluyor hibi
Seyma190623 elfgkce- 26+3 olduk günü günü tutmuyo bazen gündüz çok aktif bazen gece 😅 tekmeleri bazen tepeme çıkıyo bazen acıtıyo ama genel anlamda çok zorlamıyo bi gün sakinse diğer gün hareketli
elfgkce- Miniksincapp 🥹gerçek mi bizim ki bir gün hareketliyse diğer gün sessiz sadece döndügünü felan hissediyorum
Esay01 Miniksincapp bende 24 haftalik aşırı hareketli hatta dün gece kaburga ağrısından uyuyamamdim sürekli ilerde kendiji donduruyor Bi ayakları kaburgamın oluyor Bi vajinada şanı ayağı ordan çıkacak gibi sert tekmeliyor
Miniksincapp elfgkce- öyle olması daha iyi galiba. Çünkü ilk oğlum da içerde çok tekmelerdi. Doğdu aynı hareketleri dışarda da yapıyordu . Sakin olması iyi yani ☺️
elfgkce- Miniksincapp ama gerçekten anne karnında nasılsa çıkınca da öyle benim kızımı zorla hareket ettirirdim çikolata felan ilk kızımı çok da hareketli bir çocuk değil şuan
PBC Benim de gün içinde belli saatler aktif ama plasenta önde oldugu için sert hissetmiyorum bazen dışarıdan da dalgalanma şeklinde belli oluyor hareketleri 😍😍
elfgkce- PBC bizim de aynen plasenta önde Buda bence iyi değil ya aklım kalıyor bazen hareket etmeyince
Bussam PBC merhaba benimde 1 aya kadar plesanta arka duvardaydı bu ay önde göbek kısmımda hissedemiyorum bebişi yan böbrek üstlerinde yatamıyorum bişey olacak diye doktor plensantayla ilgili bişey dedi mi size
Bussam elfgkce- merhaba benimde 1 aya kadar plesanta arka duvardaydı bu ay önde göbek kısmımda hissedemiyorum bebişi yan böbrek üstlerinde tekmeleri yatamıyorum bişey olacak diye doktor plensantayla ilgili bişey dedi mi size
Miniksincapp elfgkce- seninkiler sakin demek ki . Benim iki erkek hareketli bakalım doğumca napıcaz 😂
hilalusal 25+5 normalde hareketleri çok bariz dışardan görüyorum ama dünden beri çok hafif hareketler ediyor çok tedirginim…
elfgkce- hilalusal bende öyle ya iki gündür durgun ama 48 saat uyuyabiliyorlar mış hiç sevmiyorum böyle sessiz kalınca