2princessmother Busee3838 mide spazmı geçiricez ekşi tuzlu yemekten 😅 şeeey sürekli limon yesem bebek erir mii ? Hahahahha bir ara vardı böyle sorular soran kesimler aklıma o geldi hemen
2princessmother mom_51 salatalıkta iyi gidiyor yaaa tuzlu herşeey çok aşk 🫶🫶🤭😅🤰 samira555 turşu başlı başına kurtarıcu yemeyen varmıdır bilmem 😅😅😅
mom_51 Öyle takıntılı olduğum yiyecek yok ama gece 2 de yada 3 de kalkıp sebepsiz yere salatalık tuzlayıp yiyorum. Uykulu uykulu iyi gidiyor 🤣🤣
2princessmother mervein14 kıyamam yemek banada ağır geliyor Kahvaltı tarzı 2 ekmek yerim ama yemek bir tabak bitiremem 🙄🤭
2princessmother Merve_3300 hahahahha bende sakızı genelde temizlik yaparken veya akşam yemekten sonra çay demlenene kadar genelde mutfağı toplarım makine vs hallederim müzik açıp Asla sakızsız yapamam o gün evde sakız yoksa yapamam eşim gidip alıp gelir öyle toplarım 😅😅😅
2princessmother momdiary06 gelsin kilolarrr🤦🤦🤦 amaan napak ye bacım ye doğumdan sonra veririz (verilmiyor daha çok alınıyor süt olsun diye onu ye bunu ye şunu ye) 🤦😅😅
ErsBegAs 2princessmother işin garibi ben de sevmem 🤣 şu an getir yine yemem.. karpuza vs değdiğinde asla dokunmazdım hahah
neslince 2princessmother Hurma kayısı incir ufak bı açlık hissedince direk gidip kayısı ceviz yada hurma ceviz veya incir kefir yiyorum bitince direk gidip alıyorum yenisini 😅vazgecilmezlerim bazen keyfi olarak bile yiyorum bu aralar da salataya çok taktım yeşil salata 1 aydır öğlen akşam öğünlerde yiyorum
2princessmother pelos20 şekere dikkat aman bacımm gebelik şekeri berbat birşey psikolojik olarak kötü bir süreç 🤦🫶
ayseveysel Öyle takıldığım bişi olmadı ama sanırım artık oluyo hamsiye taktım hergün olsa hergün yiycem o derece😂
2princessmother ayseveysel ohhh olması gereken başlıca yiyecek 😅 şifa olsun minnağına annesi Balık çok iyi hergün yesen bile süper olurr