2princessmother Kızlar varmı sizinde sürekli yediğiniz birgün yemeseniz ellerinizin estiği yiyecekler Tek değilim demi ben yaa 🙄😅
Havin49_ 2princessmother oğlunda erikti 7:24 yiyordum yani o derece şu anki hamileliği hala hiçbir olmazsa olmazım değil bu hamileliğim pek iştahlı değil
2princessmother Dlrcan1 yaa 😅😅 bende ilk gebelikte önce domates bir günde 5 kilo domates yemişliğim vardı 😅😅 sonra mandalinaya döndü aynı şekilde İkinci gebeliğimde 2 tane yaz meyvesi aynı şekilde Şimdi 3. Gebelik daha başındayım nar yemeden duramıyorum her öğünüm nar oldu resmen 😅😅
GmtpeeN Dlrcan1 o bendede vardi aseriyom sabah akşam buz yiyodum ama kansızlık cikti kan değerlerim normale dönünce canim cekmiyo şuan
2princessmother MadameTussauds of of nolcak bu takıntılarr böyle eşim diyor Allah’tan ucuz şeylere takılıp kalıyorsun yoksa batırırsın beni 😅
MadameTussauds 2princessmother Sksksks hakli kiz bizim kocalar 😂 benimde gecen gece ispanakli gözleme canim cekti aserdim bildigin esime dedim diyor ki yaa benzinlikten falan alinacak seyler cekseydi bari ben nerden bulacam gözlemeyi bu saatte hakli adamcagizim sjsjsjsj 😂😂😂
Ayseguls_baby MadameTussauds benim de geçen aylarda canım portakal çekti market market aradı buldu sonunda bana diyor lütfen canın mevsim meyveleri çeksin 😂😂😂
2princessmother MadameTussauds yaa hahahaha,😅😅😅😅 benzinlikten çeken neeeeee koptum Napsın adamm bıkmışlar artık😅😅
MadameTussauds 2princessmother Zaten 22. haftaya kadar kusmusum berbat haldeydim daha yeni yeni asermeye basladim bacim ben ben napam nerelere gidem sksksk 😂
Ayseguls_baby 2princessmother yoktu kuzum geçen aylarda 😀 istanbul da yaşıyorum inan 5-6 market gezdi sadece 1 tanesinde bulabilmiş 😂
2princessmother MadameTussauds ohhh sen yolun yarısını gecmissin sağlıkla Kavuş ben daha başındayım 9 ay kahrımızı çekmişler çok muuuu bir ömür kahırlarını çekiyoruz beyefendilerin 😅😅 Valla bazen canım çekmese bile canım çekti diyorum azıcık oynasın nazımla canıııım😅😅🤭🤭
Nursemom90 Takıntılı gibi domates yiyordum ilk aydan son aya kadar yedim hani şu minik olanlardan. Gece bile kalkıp yanına süzme peynirle yerdim. Doğurdum 44 gün oldu aklıma bile gelmiyor 😅
2princessmother Nursemom90 ayy domatese bende öyleydimm ilkinde ikiye bölüyordum tuz döküp ısırıp ısırıp yiyordum 😅😅🤭
2princessmother Ayseguls_baby maşallahh🙏 benimki de öyle valla evladı için imkansızı nile bulur Allah için hakkını yiyemem Kocamda kocam🫶🫶🫀
MadameTussauds 2princessmother Sen kac haftaliksin bacim hic bulanti yok mu kiz ay kiskandim sksksk 😂😂 Ben 30+2 haftaligim ve daha hamile kaldigim kiloda bile degilim eksideyim bacim 😂😂