Kubra_kbr Bebivekedi hayır sadece beslenme, meyve ve sebzelerden karşıla dedi doktorum o şekilde atlatmaya çalış dedi
Kubra_kbr Ehjfjsjs evet sezaryen sonrası kullanacağız ama kullandıklarımız emzirmeye etki etmiyor değil mi
Minimeee Bende influenza oldum bi kaç kerede grip oldum hafif olanları beslenme ile atlattım bol sıvı çorba taze meyve suyu bol yeşillik ama ağır olanlarda aksef diye bi antibiyotik verdi yanlış hatırlamıyorsam antibiyotikti onu kullandım
Nurtanesininannesi Kubra_kbr ben ıhlamur ve zencefil çayı, bol mandalina yemiştim iyi geldi, sürekli dinlen.
Zuka12 Kubra_kbr yok verdım süt öyle birsey demedıler hamılelıkte ve emzırırken kullanabılecegımız ilaçlar var ..insanlar daha ağır hastalıklar gecırıyorlar..sizin tercihiniz dayanabılıyorsanız dayanın
momofthreechild Kubra_kbr canım bende şuan 35 haftalık gebeyim çocuklarımdan bulaştı ağır bir şekilde geçiriyorum crp yükselmiş mecbur acildeki doktor antibiyotik verdi Aksefti adı kendi kadın doğum doktoruma danışarak kullandım kullanılabilir yani enfeksiyonu sonuçta bebek etkilenir istersen kendi doktorunada bir danış
Anonymous1 Kubra_kbr gerekli durumlarda her türlü ilaç veriliyor başka bir doktora görün başka bir hastaneye git acile