-Cennetkusuannesi- Merhaba kızlar. Devlette tüp bebek sürecine başladım ve raporlu olsun diye öncesinde 2 aşılama yaptırdım iğne ile ve dozu 75 ml di iki tane yumurta büyüyordu neyse tutmadı aşılama ve tüp bebeğe döndü. Bende pco var bu arada. Tüp bebekte dozu 150 ml verdi ve ben 3. 5 6 7. Günler hep kontrole gittim büyüyen 3 gün itibariyle hep 1 yumurtaydı ve ona göre hoca dozu arttırmadı 1 tane büyüdü 18 mm olmuş dedi aşılamaya döncez dedi. Bana başından beri bu doz düşük geliyordu ve pco olduğum için daha fazla yumurta olması gerekirken anca 1 tane büyüdü. Aşılamadan sonra tutmazsa 200 ml devam edicem dedi ama bana yine düşük geldi. Pco olup gonalfi kaç doz kullandınız sonradan artışlar oldumu
Ozgetekin -Cennetkusuannesi- çiçeğim merhaba bende aşılama sürecindeyim bana Ganol f 450 verdi ilk 5 gün 75 ml 2 günde 112.50 kullsnıcsm pazartesi kontrolüm var ilk aşılmam bende pkos var doktor çok oolımlu konuştu izmir Ege üniversitesinde tedavi ye başladım arkadaşım da bu şekilde gebe kaldı okalımca bende buraya gitmeye karar verdim
-Cennetkusuannesi- Ozgetekin aşılamada 75 yeterli geliyor genelde pcosa ama bana tüp bebekte az doz başlattı gibi geldi inş bu aşılamada tutar
seynepon Giçbir hormonel sorunum yok, yumurtalarımda da ilk merkezimde 150 uygulanmıştı 5 olgun yumurta çıkmıştı, yeni bir merkezde başladım 300 kullandım günlük 8 olgun yumurtam işleme alındı yaşım 28, bence de düşük geldi 🙏🏻
-Cennetkusuannesi- seynepon umarım 200 yeterli gelir artık boş yere iğne yemem 300 bencede bana yeterli olcak diye düşünüyorun okuduklarıma göre pco olanlara genelde 300 verilmiş ve 20 tane falan toplanmış. Doktorun ihmaline uğradım ya