LadyX Günaydın Sevgili Anneler, Sorum geliyor 🤭 Eşinizin en saçma bulduğunuz takıntısı nedir? Benim eşimin “çorap” takıntısı var. Sürekli üşüteceksin, hasta olacaksın çorap giy, çorap giy 😂 (ses kulağımda yankılanıyor artık) Yorumlarda buluşalım
brnaksyince LadyX kızımın emziği konusunda aşırı takıntılı 🤦♀️ toplam 6 tane emziği var (hediye de geldi) 6 tanesini bir arada görmeyince nerde bunlar diye evi 4 dönüyor. Bir tanesi işimizi görüyor 🤣🤣 bazen msj atar emzikleri nerde hepsi bir arada mı diye 😅😅
Semayyy LadyX Suyu az içtin ondan’ 😁😌 en ufak bir serzenişte bulunsam cevabı budur ayağım kaysa düşsem sebebi yine budur aksi yok 🙈😁
Zelis_ozdrgn LadyX kendini yorma, meyve yemiyorsun, ceviz yee, yumurtasız kahvaltı yapma, ay herşeye takıntısı var eşimin🤦♀️
LadyX Semayyy ahahahahaah bu eşlerimizin yaptığı resmen zorbalamak benim de eşim özellikle hamileyken hiç su içmiyorsun, su iç sürekli başımın etini yerdi 😂
LadyX Zelis_ozdrgn ayyyy yemin ederim aynısı yaaa kendisi kahvaltıyı hazırlamadığı zamanlar işe gidince kahvaltı fotosu ister 😂
Meral_63 Zelis_ozdrgn benim eşimde meyveleri ye Sabah kahvaltı yaptın mi ilacını aldın mi diye hep 😂 telefon eder
iyiliktozu LadyX ilk bebek mi? Değilse aşırı şanslısınız🧿. Kocam çevremdeki çoğu erkeğe göre iyi bir erkek ev işi vs konusunda ama riskli gebe olmama rağmen(erken doğum riskim var daha önce bir kaybımız oldu erken doğum sebebiyle) kahvaltıyı vs söylenerek hazırlar.Söylenmezse de gün sonunda kendini dünyanın tüm işini yapmış tek erkek ilan eder felan 🥹
Zelis_ozdrgn LadyX cidden🤣🤣 hergün yaptığım kahvaltıdan yediğim meyveye kadar fotosunu atıyorum atmasam atmadın diye söyleniyor 🤦♀️🤣
meteniinannesi LadyX Benim eşiminde perde ve çorap takıntısı var 🤣 Yanıyorum diyorum çorap giydirmeye çalışıyor zorla, babannem kız dediğin ayaklarını sıcak tutacak demişti, duymuş bu lafı duymaz olaydı🤣 birde gece gündüz güneşlik perdesini kapattırıyor herkes bizi izliyor muş🤣
LadyX meteniinannesi bunların hepsi aynı olabilir mi yaaa 😂 evde istediğim gibi giyinmeme bile müsaade etmez neymiş kurye, kargocu, çatkapı misafir vs gelebilirmiş
Gokturkmom_ LadyX hahahaha benim eşimde diyor bu çorap konusunu 😄 hele hamileyken beni öyle bi darlardı ki düzgün yatmıyorsun öyle yatma diye uyandırmışlığı bile var ,et yemiyorum diye çok üzülüyor kendi çok et seviyor her yediğinde laf söyler şimdi yesen ne güzel birlikte yerdik diye ama midem almıyor napayım 😄
LadyX Gokturkmom_ benimki de bana zorla balık yediriyor yaa 😂 hamileyken hiçbir şey yemiyorsun o çocuğa bir şey olacak filan derdi oturur ağlardım çok kavga ettik bu sebepten 😅