Arkadaşlar bir sorum olacak. Doğum tahmini olarak Nisan başında. Memleket Balıkesir biz Tatvan da oturuyoruz. Eşim öğretmen olduğu için yazın gideceğiz Balıkesir'e. Büyük ihtimal Temmuz ayında gidince bebek mevlüdü yapmayı düşünüyorum orda. Tekrar dönmeden de 6kınası yapmak istiyorum. 6 ay kınası illa 6ay dolunca mı olur? Aslında asıl sorum şu ben bebek mevlüdünü dışarıda organizasyon evinde yapmak istiyorum. Yemesi okuması düzenli bir şekilde hediyesini veren takan gider diye düşündüm. 6ay kınasını da evde yapmayı düşündüm. Kayınvalidemde kalacağız büyük ihtimal gidince. O da mevlüdü evde kınayı dışarıda yapalım istersen dedi ama bana bıraktı. Ben hem daha kendimi toparlarım işte şık bi elbise giyerim falan diye düşünmüş. Mevlüdü de bizbize yaparız benim evde diye söyledi. Bende bebeği ilk kez görmeye gelicekler sonuçta hem mevlüt diye daha çok insan gelir diye düşündüm. 6ay kınasında bizbize evde rahat olur diye düşündüm. Kınada normal ikramlıklar yaparız eğlenceli olur oynarız belki evde hem normalde kapalıyım evde açık olurum. Mevlütte tavuklu pilav tatlı ayran falan telaşeli olur diye evde istemedim dışarda daha rahat olur diye istedim ama kararsızım hala. Sizce napsam ne desem bi akıl verin lütfen 😊