Derennn700 Merhaba canım ben 4 yıl sonra çok şükür tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Şu an hissettiklerini psikolojini çok iyi anlıyorum. Sürecin başından beri belirsizlikler sürekli beklemek durumunda olmak insanı yoruyor ve daha çok strese sokuyor. Bende amh düşüklüğü vardı eşimde varikosel ameliyatı oldu. Kadın doğum doktorum tüp bebeğe yönlendirdi. İlk denemede 2 yumurtam vardı maalesef onlarda döllenme için uygun kalitede değildi. Uğraş verip emek çekip hayal Edip sonuç alamamak insanı gerçekten çok uzuyor. Her zaman Rabbimden hayırlısını istedim bunda da bir hayır vardır diyip kendimi bu şekilde teselli ettim. Ara vermeden doktorumun da tavsiyesiyle ikinci tedavime başladım. Bu sefer 7 yumurtamdan 6 tanesi döllendi ve 3 tanesi 5. Güne geldi. 39 yaşında olduğum için 2 transfer hakkım vardı bende iki transfer yaptırdım. Kalan embriyoyu donduracaktım ama maalesef onun da gelişimi durdu. İki transferden çok şükür bir tutundu. İlk zamanlar adet sancısı gibi hafif ağrılarım oluyordu. Sonraki süreçte geçti. Kendinizde belirti aramayın, stres yapmayın akışa bırakın. herkeste farklı belirtiler bazılarında hiç belirti olmuyor. Rabbim inşallah güzel haberler almanı nasip eder. Evlat sahibi olmak isteyen herkesin gönlüne göre versin