Hanifecetn47 Kızlar ben hastane için önü düğmeli pijama takımı tercih etmek istiyorum lohusa takımı yerine sizce normal bedenimizi mi almalıyız yoksa şuanki hamilelik bedenine göre mi? Sizler nasıl pijama/gecelik tercih edeceksiniz?
Zelis_ozdrgn Hanifecetn47 şuanki bedenini al tabiki canım bi tane de doğumdan çıktıktan sonra için bi beden küçük al mesela
Busradoga Hanifecetn47 bende önü düğmeli 2 takım aldım biri siyah biri gri olarak düğmeli olduğundan emzirmekte kolay. Beden olarakta şuanki bedeninizi alın ama şu an aldığınızda çok bolsa bir küçük alabilirisniz
Bimiyendis Hanifecetn47 normal bedenimin 2 beden fazlasını aldım ben rahat ettim. Doğumdan sonra da kullandım. Sezeryanla doğurdum, elbise de almıştım ilk gün o çok işime yaradı
3kedili2bebekli Hanifecetn47 hamilelik bedeninize göre hatta bulabilirseniz beli lastikli önden bağlanan olsun üstünüze de kalın sabahlik alın
minikcivciv89 Zelis_ozdrgn şu anda ben 18 haftalık hamileyim hiç kilo almadım pijamayi şimdiki kiloma göre alırsam ve ilerleyen haftalarda kilo alırsam dar olur ama doğuma yakın alsam olmazmi
Elif3419 Hanifecetn47 ne kadar kilo aldığına bağlı canım kaçıncı haftadasın? Ben 15-16 kilo aldım ama vücudum aşırı alması normalde S giyiyordum M -L beden aldım xl almak gibi bir hataya düşme kocaman oluyor☺️
ipekmom_ Hanifecetn47 hamilelik bedenime göre aldım, ilk doğumdada öyle yapmıştım, vucüt bianda eskisi gibi olmuyor ve rahat hareket edecek kıyafetler giymek gerekiyor
Gokturkmom_ Hanifecetn47 Kilon gitmeyecek diyenler olmuş ama herkesin bünyesi bir değil ben L almıştım büyük geldi M de alsam rahatça olurmuş doğumdan sonra göbeğim gitti iki hafta içinde doğum kilom gitti 😅
Meral_63 Gokturkmom_ darısı bana inşallah aldığım kiloları veririm 🥲bazen kendimi görmek bile istemiyorum o derece
_illaedep Hanifecetn47 ben 2 takım aldım birini şuan kullanıyorum yarım düğmeli doğumdada inşallah kullanırım açık mavi renk.diğerini yıkadım hazırladım duruyor tam düğmeli siyah kalpli 🥰beden olarak şuanki bedenimden bir beden büyük aldım. 21 haftalık hamileyim.ufak ufak alış veriş yapmaya başladım bebiş içinde çok şükür.
demirrleydi_ Hanifecetn47 tabiki şuan giydiğim bedeni al daha rahat edersin ben iki takım aldım biri lohusa takımı biride senin dediğin gibi normal önü düğmeli pijama takımı aldım
Gokturkmom_ Meral_63 60 ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim sen kaç kilo aldın canım ❤️🩹vereceğine eminim
beyzaarc Hanifecetn47 bende önü düğmeli takım aldım kendi bedenimden büyük aldım pijamayı da bol sevdiğim için doğumdan sonra da problem etmem bence 1 2 beden büyük alabilirsin kalıbına göre
kaya_kaya Hanifecetn47 ben doğumdan önceki bedenime göre almıştım rahat olsun diye zaten hemen kilo verilmiyor. Lohusa takımı bana saçma geliyor tek seferlik giyiniyor ve çok pahalı onun yerine penti veya loyadan alabilirsiniz çok güzel düğmeli takımlar var
Miniginannesiiii1111 Hanifecetn47 ben normal bedenimden 1 beden büyük aldım önü ful düğmeli aldım geniş olsun rahat ederim diyerek
Edacck Hanifecetn47 L beden aldım bı de XL beden aldım internetten geldi denemek için giyindim şu an bile üstüme oturdu. İnşallah dar olmaz. Bir tane de anne geceliği alsam mı acaba diye düşündüm boydan elbise tarzı gecelik.