28nisan Deletedmom_247 ne tarafta oturuyorsunuz belki yakınsınızdır dediğim yere. Evi yediler mezarlığına çok yakın bir yerde.
Deletedmom_247 28nisan hayır ben selçuklu/yazır tarafındayım aslında oraya yakın değilim daha doğrusu ben o tarafları hiç bilmem
Deletedmom_247 28nisan ne güzel bak şifalı gelmiş işte. Gerçekten numarasını vs bulursanız bana da gönderebilir misiniz? zaten gitmişsiniz ya siz belki bulmanız daha kolaydır. :((
28nisan Deletedmom_247 ben evlenmeden önce o taraftaydim annemlerin evine çok yakın evi. İnşallah bulmaya çalışayım oraya gidince
28nisan Deletedmom_247 aynen bende evlenince Bosna tarafına geldim burada zorlanıyorum çok. Aslında numarası vardı bende ama silmisim işte evini biliyorum nasıl olsa diye
BlcSongullllllllll monal anneme de aynısını demişler vakti zamanında kadın değişik değişik şeyler yapmış 2 ay sonra annem abime hamile kalmış. Ama kadın baya bilindik bi edermiş ve yani düşün bundan 30 sene önce böyle insanlar daha yaygınken yapmış bunu.
Mzgnn0234 Bende de böyle oluyordu o yüzden çocuklarım olmuyordu düzelttirdikten bi süre sonra oldular karnın üstünden bakılıyor