Acil desteğe yardıma ihtiyacım var. Lütfen bilenler duyanlar veya başından geçenler yazarsa sevinirim.
48 günlük bebeğim, doğduğundan beri sürekli ıkınıyor, hep gaz sancısı var, ve son zamanlarda uyunarak ağlıyor. Asla susturamıyoruz. Arabayla geziyoruz, evde kanguruya koyuyorum, kucaktan indirmiyorum, gaz masajları yapıyorum, kakasını yapıyor gaz çıkarıyor yinede ıkınma devam ediyor. Hatta ıkınma olmasa da inanılmaz ağlıyor. Çok az uyuyor sürekli ağlıyor. Son zamanlarda İnstagramda viral olan “bebeği uyutmuşken sende uyu diyorlardır” yazdıkları bebek ıkınma sesi olan video var. Denk geldiyseniz eğer aynı o videonun sesindeki bebek gibi ıkınıyor sürekli. Kakası normal, geçenlerde 1-2 gün mukuslu kaka yaptı ama devamı olmadı.
Laktoz intoleransı veya inek sütü alerjisi yaşayanlar neler yaptınız? Süreç nasıl devam etti?
Doktora götüreceğiz bu hafta içi, laktoz çıkar emzirmeyi bırakmam söylenir diye çok korkuyorum ve ağlıyorum. Elimde değil, ona zor kavuştum. Emzirmeyi bırakmak istemiyorum. Ben bebeğimin olmasıyla onu emzirdiğim günlerin hayaliyle yıllarımı geçirdim. Bu güzel duyguyu bırakacağım diye ödüm kopuyor. Lütfen destek olur musunuz? 😢