1991c Gizemmpolatt karından görünmesi için en az 5000 olması gerek. Ben ilk öğrendiğimde 1171 di kese tam bi hafta sonra gözüktü, iki hafta sonrasında da bebek. Merk etmeyin drların olumsuz görüşlerine de aldırmayın her gebelik bir olmaz 😊
1991c Ggizemsnl aynen öyle bana boş gebelik dediler bi haftam zehir oldu meğer geç döllenmeymiş. İlla olumsuz bişi söylüyolar 😑
Ggizemsnl 1991c söylerler canım söylerler lafın nereye gittiğini bilmeden yeni anne olacak birine kendi aralarında muhabbet ediyorlarmış havasıyla söylerler. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🙏
Deletedmom0909 Gizemmpolatt canım ben 4. Haftada kan testiyle öğrendim 5. Haftada gittim ufak bi nokta kadardı 7. Haftada gel bi daha bakalım dedi gittik o kdr büyümüştü ki kese sen içini ferah tut Rabbim nasip etmişse gerisi teferruat özel hastaneye git eğer devlete gittiysen özellerin cihazları daha iyi
EsZe Gizemmpolatt beta 1500-2000 arasıyken ancak vajinal ultrasonla görülür. 5000 civarıyken de karından görünür. Görünür dediğim de 2 mm nokta kadar bi şeydi benimki. Onu görene kadar da doktorum sağolsun ne dış gebelik senaryoları yazdı bana beta değerim yavaş artıyor diye. İçinizi ferah tutun
songul123 Gizemmpolatt benimki 3333 iken görülmüştü kesem minicikti bir hafta sonra normal görüldü canım düzelir merak etme