Kuzeyinannesiiii Merhaba kizlar mide yanmasi kacinci haftada basliyor ben 25 haftamdayim cok sukur birseynyok😍😍
BMH Kuzeyinannesiiii illa olacak diye bir şey yok canım her hamilelik başka yoksa ne ala ben de ilk hamileliğimde bu tarz şeyler yaşamamıştım ama ikinci kızımı bekliyorum bunda yaşamadığım mide sorunu kalmadı
Kuzeyinannesiiii Senaamomm insallah canim ya valla herkes ayni seyi soyluyor kisiden kisiye gore degisiyor sanirim
Masalmom Kuzeyinannesiiii Canım o kişiden kişiye değişiyor bazısı hiç yaşamıyor mesela arkadaşım ama benim hamile kaldığım günden itibaren yanıyor aman anma olmasın da inşallah 😫
Mehtapsato Kuzeyinannesiiii bebege bagli kuzum o herkezde farkli oluyo ki benim 30 32 demi ne basladi surekli olmuyo iki gunde bi falan oluyo bazilarinin daha erken oluyo bazinin olmuyo degisiyo kuzum
arslansedaa Kuzeyinannesiiii bence şuan haline şükret canım yanmaya başladığında ne yapsan geçmiyor oyle bir yanma hayatımda yaşamamıştım 26 haftada başladı 34 haftadayim hala var
Yenianne7 Kuzeyinannesiiii 30. Haftada başladı. Resmen boğazıma kadar kaynıyor gibi hissediyorum. Bişey yemeye korkuyorum 🙁
Seda_selim Yenianne7 Benimde 25. Hafta da öyle oldu yemek yiyemez hale gelmiştim en son doktor refcon diye surup verdi şükürler olsun 3 güne duzeldi
Suheylanuri Benim se 5 haftalık bugün başladı normal mi sizce yoksa yediğim bişi yüzünden mi yanıyordur
Kuzeyinannesiiii Suheylanuri hic yasamadim bilmiyorum ki😑 kisiden kisiye gore değişiyormuş canim bazilarinin basinda bazilarinin sonuna dogru bazilari hic yasamiyormus bile
Senaamomm Suheylanuri normal değil canm bisy dokunuyodur. Normalde rahim mideye baskı yaptıkça yaniyo
DeryaZ Kuzeyinannesiiii 26.haftamda başladı her akşam deli gibi yanmayla uyanıyorum inşallah sende hiç olmaz hiç düşünüpte kötü enerjiyi çağırma 🙈😂
Yasemin9420 Kuzeyinannesiiii kusmalar bitti,mide yanması başladı. 2.trimester de biraz daha rahattım. 34 haftalık oldum tekrar yaşamaya başladım
ikimelekannesi___ Kuzeyinannesiiii ya sanki belli bir haftası yok da yediğine içtiğine göre değişiyor mesela ben az önce tatlı yedim şuan midem çok yanıyor ve 18+6 yim bende yediğime içtiğime göre değişiyor mide yanması
Konul95 Bende 20 haftada basladi ara ara . 24den sonra artik uyutmuyordu. Su an 36+5im her sabah, her aksam kayniyor midem hele ustune igne batmasi bile geldi :) bu gidisle 2ciyi dusunemiyorum 😂 hamilelikden once 2 kiz 2 erkekdi hayalim ama 😂