tanemm19 Benimennembirmelek hiç bilgim yok üstte kalsın diye yazıyorum aklıma şey geldi sosyal medyada bi bebek vardı elinde spiral ile doğmuştu o geldi aklıma ☺️
Cinarsaitinannesi Benimennembirmelek spirali çıkarıyorlarmış çıkarmazlarsa keseyi delme ihtimali varmış bazı durumlarda alınmadığı da oluyormuş
Havin49_ Benimennembirmelek spirali almıyorlar cnm çünkü onu aldıktan sonra kanaman. Oluyor çoğu gebelik sağlıklı ilerlerken çoğu gebelikte malesef düşükle sonlanıyor
Benimennembirmelek den138_ kaçıncı sizin inşallah benim bebeğimde sağlikli olur daha yeni öğrendim 3-4 haftalığız daha üçüncü olacak
rainbowdash Benimennembirmelek anladım canım benim betam arttı kese görüldü spirali alacaklar sanırım
Benimennembirmelek rainbowdash sağlıcakla gelsin inşallah bebeğin kaç haftalık oldu şuan kaçıncı bebeğin birde spiralin kaymış nu yoksa yerindeyken mı gebe kalmışsın
rainbowdash Benimennembirmelek daha haftasın bilmiyorum ama 4 5 haftadır en fazla benim 1 çocugum var 6 ay önce doğum yaptım bu 2 olcak spiral kaymış baya