Elifsaadet Kızlar akşam yemeğinde biraz makarna ve salata yedim, bir saattir mide ağrısından ölüyorum, kustumda geçmiyor, içim hem yanıyor hem midem göğüs kafesimin altından çıkacak sanki patlayacak, sanki 10 tane ekmek yemişim gibi, yerimde duramıyorum napıcam bilmiyorum kafayı yemek üzereyim ağrıdan. Havuç mu gaz yaptı ne oldu, nasıl çıkar bu gaz çatlayacağım
Elifsaadet cnmbbk bir yudum bişey içersem patlayacağım geeçekten midem kaburgamın altına kaçmışta sıkışmış gibi😭
Gmzyrli Elifsaadet gaz için de artık hiçbi şey koyma ağzına yeme yani Ayaklarını duvara daya yat biraz bacaklarını dizinden çek kendine doğru Biraz da evin içinde yürü Ben bunları yapıyorum bence iyi geliyor
Uykusuzgeceler Elifsaadet dünki beni anlatıyorsun marul etkılıyor dye düşünüyorum su iç lavabo ya çık sırt üstü yat ayaklarını tek tek kendine çek bırak bn gazımı sadece o şekilde çıkartabiliyrm geçmiş olsun 😘
Elifsaadet Uykusuzgeceler çok teşekkür ederim çok kötü bir gecenin ardından anca kendime geldim, okadar az yedim yinede çatlıycam sandım