gizalpp msskrkss aaa cidden mi ben de hemen hemen aynı zamanlarda gideceğim büyük ihtimalle gördük sevinci yaşarız inşallah 💙🌸
yurdtas bozken bende bugun 4+3 oldum doktor 27 ekim diye söyledi en erken görünebileceği tarih bekleyebilirsem daha geç gidecegim sanırım
gizalpp yurdtas bence de canım beklersen bir şeyler gördüğünde sevinirsin, acele ettiğim için çok gerildim ben halbuki daha zamanı varmış 🌸
bozken yurdtas banada pazartesi dedi sanıyorum ki o tarihlerde görebiliriz ay ben bekleyemem ya çok sabırsızım 🥰
yurdtas Ya aslında beklemek istemiyorum ama bu süreçte sabırlı olmak çok önemli sanırım yol daha çook uzun gibi geliyor umarım hepimiz güzel güzel haberler alırızz 🫶🏻
gllfrtrnn gizalpp merhabalar kesenizi gördünüz mü acaba bende şu an 4+4 bebek doktorum salı günü gelmemi istedi benimde gözükür mü acaba ☺️
ebru_oz Melike3506 bugün bnde gittim 5+4 kese var ama bebek görünmedi doktor birşey demek için daha erken haftaya gelin dedi çok korkuyorum boş gebelik olucak diye 😢
Melike3506 ebru_oz 1 hafta boyunca boşu boşuna stresse sokmuşum kendimi boş gebelik mi acaba diye kendinizi stresse sokmayın 1 hafta sonra hem küçük bir mercimek tanenizi görüp kalp atışını duycaksınız öyle düşünün 🥰😊
gizalpp ebru_oz canım ben ilk kesemi 3,5 haftada minicikken gördüm o kadar erken öğrenmişim ki 6+1 de hala bebeğimi göremedim diye stres oldum 30 ekimde inşallah göreceğim Rabbim hayırlısını versin 🌸
gizalpp Melike3506 Allahım inşallah ben de görürüm o kadar endişeliyim ki 2 saate bir daralıyorum ama Allah büyük 🤲🏻😇