gizalpp Arkadaşlar 4 hafta 4 günlük hamileyim. Bugün ultrasonda kesem 1.3 cm görünüyor fakat içinde bebeği göremedi doktor. Kaçıncı haftanızda bebeğinizi görmüştünüz ? Çok endişelendim cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim 🌼🌸
beyzzsenturkkk gizalpp 4+6 da bebek görünmedi kese vardı minicikti 6+2 de bebek göründü ama misminikti kalp atısı duyulmadı 8+3 de kalp atışı + bebek net görüldü
sec07 gizalpp 6+3 bebek ve kalp atışını gördük ama herkesin farklı olabiliyor. Erken ya da geç döllenmeyle ilgiliymiş
gizalpp beyzzsenturkkk ayy canım çok teşekkür ederim, Allah razı olsun inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi 😍🩷
gizalpp sec07 çok teşekkür ederim canım doğru diyorsun Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💙
medisinbebisi 5+5’te kese ve bebek göründü. Kalp atışı duyuldu ☺️tabii normale göre biraz erken benimki
Melike3506 gizalpp bugün muayene de 6+5 te hem bebeğimizi gördüm hem kalp atışını duydum geçen hafta 5+5 de sadece kese vardı
ebru_oz Melike3506 bugün bnde gittim 5+4 kese var ama bebek görünmedi doktor birşey demek için daha erken haftaya gelin dedi çok korkuyorum boş gebelik olucak diye 😢
Havin49_ gizalpp ilk bebeğimi 4 haftalık kese 6+3 kalp atışı duydum Şuanki gebeliğim 6 haftalık kese 8 haftalık iki bebeğin de kalp atışı
Busranur_mnts gizalpp 6+2de kese gördüm 18mm 5+2de gittiğimde görmemiştim 7 haftada bebeği gördük daha rtken canım endişelenme 2 hafta daha bekle
gizalpp Busranur_mnts canım çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattın🌸 sağ salim kavuşalım inşallah bebişlerimize 🤲🏻