Kitappsever_1 Alya05 evet gebelik zehirlenmesinden çok korkuyom geçen hastanede 16/10 çıktı iyiki hastanedeydm
ghostty Kitappsever_1 evet ben de ya doymuyorum ya doyduktan kısa bir süre sonra yeniden acıkıyorum. Doktorum çok normal hormonlardan dolayı oluyor dedi🥲
minikmucizelerim2 Kitappsever_1 kontrolüm yarın söyliceiğim bakalım 2 hafta önce kan verdim kolesterolüm yüksek şekerim ise en alt sınırda çıktı
Kitappsever_1 minikmucizelerim2 ben en son 3 Ekim’de gitmiştim tabi tansiyon yüzünden bayıldığım için baya ilgilendiler ama bunları konuşmadım hiç 30 Ekim’de randevum var gidicegm detayliya
minikmucizelerim2 Kitappsever_1 ben detaylıya yeni girdim tansiyon düşüklüğü yaşıyorum hamilelik başından beri ama yüksek olursa sorun olur dedi doktor diğerleri içinse yarın doktoruma söyleyeceğim bakalım ne dicek
Kitappsever_1 Alya05 evet haklısın canım ama doktor herhangi birşey söylemedi bana ilaçta yazmadı bende tuzlu şeyler yememeye dikkat ediyorum of bunaldim gerçekten şimdiden
Kitappsever_1 Mavis_20 tansiyon yüzünden mide bulantısı oluyor canım aslında yemekte biraz tetikliyor
Alya05 Kitappsever_1 Canım senin biraz dirençli olman lazım nefsini biraz tut yememeğe çalış Belkide psikolojikmendir bukadar acıkman yemen
zuleyhaserdar Kitappsever_1 bende hep açım doymuyorum şekerede baktılar şeker çıkmadı sen doktorunla konuş
Kitappsever_1 minikmucizelerim2 benimde ilkinde de vardı şimdi yine başladı korkuyoruz yükseliyor benimde
Kitappsever_1 Zumruduanka160 bilmiyorum ya ancak randevuya gidince sorarm doktora şeker yüklemesi ister kesin oda