Nazoliii Mirom bunu bi kac yerde bende duydum pizzanin ne gibi zarari var acaba yukarda kalsin bakalim 🤗
Sonkayalar Nazoliii canım sosis salam vs tarzı urunler var ya ıcınde toksoplazma dan dolayı sanırım oyle dıyorlar
Nazoliii Sonkayalar ha ondan tabi olabilir ama ev yapimindan zarar gelmez sanirim ona salam sosis vs kullanmiyorum ben sahsen normal hayatta bile 🤔
cnmbbk Sonkayalar onlar iyice piştiği zaman bir sorun olmuyor diye biliyorum canım 😌 çiğ yemememiz gerektiğini biliyorum
Mirom Kubrakuzey ooo afiyet olsun bende yarın aksam yemekte pizza alayım diyorum hergun şaşırır oldum ne pisircem diye canım
Srfn11 Mirom Birkac kez yedim 😀hicbsy olmadi doktorum abartmadgn surece bir sorun olmaz caninin istedgni yiceksin ztn ddi
Kubrakuzey Mirom teşekkür ederm sizede afiyet olsun ☺️☺️ Vallahi al benden de o kadar zaten hiç sevmiyorum yemek yapmayı mutfakta vakit geçirmeyi daha bugün akşam yemeğini yerken yarın ne yapsam diye düşünmeyi🙄
Erham Mirom eğer salam sosis çiğ yersen zararlı pişirirsen sorun yok zaten yediğinde de 1 kilo yiyecek halin yok pizza nın içine ne kadar koyulduğu malum ister evde yap ister dışardan al ikisinde de pişiyor zaten
Sonkayalar cnmbbk aynen canım ben o yuzden yıyorum zaten ama cok kuruntu yapanlar yemeyın falan dıyorlar 🤣
Pars Mirom canım çektiğinde yedim hiç düşünmedim.. hamur sonuçta tabiki faydalı bir sey değil ama hiç bir zararıda yok.. nefsi köreltmek lazım.. üzerindeki sucuk salam filan iyice piştiği için yiyebilirsiniz.. çiğ olan şeyleri yemek sakıncalı..
cnmbbk Sonkayalar aynen çok fazla takıntı yapanlar hiç yemesin daha iyi çünkü tereddütte kalmaktansa yememek daha iyi olur 😌
mrsssblt Mirom Bende yedim canım sonuçta a üzerindeki salam,sosis,sucuk falan çiğ değil pişiyor yani bide yüksek ısıda olduğundan bir zararı olacağını zannetmiyorum ya 😁😁