miraynur Kızlar yeğenim 8 aylık, asla kendi kendine oynamıyor, sürekli ablamın kucağında ama gece gündüz böyle, ablam artık tuvalete bile gidemiyor doktorlar örümcek erkek bebek için sağlıklı değil dedi peki onun yerine biz ne alabiliriz önerileriniz neler?
Daisyy000 miraynur Örümcek kullandı oğlum çok büyük rahatlıktı. Öyle üzerine koyup saatlerce durmayacak, maksimum 20dk durursa hiçbir problem olmaz
miraynur Deletedmom_297 çoğu arkadaş kullandım dedi , doktor da ısrarla kullanmayin diyor kafamız karıştı iyice
brokenangel35 Genel olarak duydugum kadarıyla yürüteç onermiyorlar ben yürüme destegi arabalarindan kaydetmiştim
Deleted33000 miraynur ilk oğlum örümceği çok seviyordu onda kullandım şimdi üçüncü çocuğumda da kullanacağım inşallah zaten saatlerce durmuyor üzerinde
lalefidan miraynur valla benim de erkek çoçugum var ve benim ki örümcege cok bindi ve küçükken başlamıştım şimdiye kadar da bi soeun yaşamafım 3 yanımda şuanda tam hatlramıyorum ama küçüktü onune battanıye sıkıştırıp dik durmasını sagladım hiç bi sorun yaşaöadım bana cok rahatlık oldu ben nere gitsem peşimden geldi oyalandı yani süre felan da tutmafım
Havin49_ miraynur ben hiç bir problem yaşamdım zaten uzun süre kulanmıyorlar onun sayesinde bi yerlere tutunup yürüdü sonra da desteksiz yürüdü zararı olduğunu düşünmüyorum
mercimegin_annesiii miraynur benim oğlum 6 aylıktı koydum 8 aylıktı emekleme yürüme olunca bıraktık iki ay kadar kullandı uzun kullanmadı ve rahatlıktı iki ay sonrası kabus yürüme meseleleri ☺️
mercimegin_annesiii miraynur tabiki siz öyle hayal edin ☺️ bende öyle düşünüyordum 3 yaşında hala peşindeyim