Nurtanesininannesi Kızlar haftaya yuksek ihtimalle sezaryen olacagım. Hafif sindirimi kolay ve süt yapan yiyecekler yiyin diyorlar. Ne hazırlamalıyız sizce ya da anneniz vs. sizin için şerbet, çorba ya da yemek olarak ne hazırlayacak, ne getireceksiniz yanınızda hastaneye?
3kedili2bebekli Nurtanesininannesi hastane veriyor onu hemen yemeye baslatmiyorlar zaten biraz kontrollü gideceksiniz gaz çıkana kadar hastane hosafta veriyor genelde ama hoşaf yaptırabilirsiniz
Bademlilokum Nurtanesininannesi ilk doğumum saat 17.10sezeryanla oldu akşama yemeği saati geçmişti ben kendime gelene kadar kimse yemek vermedi hastahaneden eşim dışardan çorba, kahve aldı ertesi gün komşu hoşaf yolladı . Bunda zaten belli çorbamı da yapacam hoşafımı da süt yapan kürler oluyor incirli kurıdutlu öyle şeyler yaapmak istiyorum Allahtan birsey olmazsa
Nurtanesininannesi Miniminiminnos evet veriyorlar ama yine de anneme bir çorba falan yaptırsam mı dedim.
Hepimizinsorunlarivar13_ Miniminiminnos hastanede sadece meyve suyu ve 2 adet petibör verdiler başka bişey yediğimi hatırlamıyorum
merveasilorhan Nurtanesininannesi yaptır bence ben ertesi güne kadar aç kalmıştım kimsede gidip yemem tarzı bişey almamıştı ya şuan dünüşüyorumda olan bana oldu gaz çıkışından sonra yemek yiyorsun zaten o yüzden her ihtimale karşı hafif bi çorba olur bence
Ceydktk Bende sezeryan olucam.Hoşaf ,sade kahve ,kuruyemiş ,hurma,kuru incir alıcam yanıma.İlk başta bol sıvı tüketiyosun zaten yemeğe izin çıkınca da onlar bize uygun olan yemeği verirler