Zezo Ciftci16 anladım ben de salı günü 39 olacağım bana da doktor bi uyarma yapalım dedi de ben erken olduğunu düşündüm. Siz özelde miydiniz
Ciftci16 Denizgil ay hadi hayırlısı banada doktor en fazla 8 gün verdi bebek güzel yerleşmiş heran gelebilir dedi ve uyarı yaptı bakalım neler olacak
Zezo Ciftci16 Sıyırma denilen bir işlem yapacağım dedi ama ben biraz bilgi edindim 2-3 gün içinde doğum oluyormuş genelde bu işlemden sonra. Size de aynı işlemi mi yaptı?
Ciftci16 Zezo hiç bilmiyorum ama doktor bunu birkez yapıyorum diyer muaneler böyle olmayacak dedi o an hiç aklıma gelmedi sormak
Mervergun Ayglyldz yaaa çatı muayenesinde BEnşmde siyah kahve karışımı bişey geldi bana muayeneye bağlıdır dendi sizin nasıldı
Ayglyldz Mervergun doktor muayene ederken aa nişanın geldi dedi peçeteyle silmiştim dışarıya başka bir şey gelmedi diye hatırlıyorum şimdi 2020 de olduğu için unutmuşta olabilirim 🤭
Ciftci16 Eres26 normal de buladar içeriye girmiyorlar bunda baya içeriye girdi ve elini sağ sol yaptı
zeynepsonmez625 Hizliveofkeli doğumunuz devlette.mi özelde mi genelde devlet 38+4 den sonra alıyormuş
Hizliveofkeli zeynepsonmez625 özelde. Aslında benim doktorum da 38i geçelim dedi ama sonradan böyle karar verdik. Cumartesi günü de değişiklik olmazsa çarşambaya doğurucam artık.
Zezo Ciftci16 Çatı muayenesi yapar gibi iki parmağıyla daire çiziyor baya derine iniyor hatta acı verici diyorlar bilmiyorum sizde de öyle mi oldu
hillykskd Ciftci16 39+0 sıfırda o gün bilerek yerleri sildim eğilerek ve nişanım geldi (ben getirdim diyebiliriz🤣) 39+2 de dogurdum
Ciftci16 hillykskd banada doktor aynısını söyledi bakalım yarın deneyeceğim neler olacak doğurursam haber ederim😅
kubos_ Ciftci16 bişey sorcam sancı falan olmadan çatı muayenesi oluyor mu? Ayın 31inde randevumz var 36 haftalık olmuş oluyoruz çatı muayenesi yapılır mı
Zezo kubos_ benim doktorum 37 de yaptı çatı muayenesini. Sancım vs hiçbir şeyim yoktu. Muayeneden sonra da hiçbir etkisi olmadı hala aynı 38+3 üm
Ciftci16 Zezo şimdi uyandım biraz nişanlım gelmiş hafif adet sancısı gibi sancılar var bakalım hayırlısı