Ciftci16 38 hafta ne zaman nişan gelir veya doğum başlaması için neler yapmalıyım karnımda çok fazla sertleşme oluyor doğum yakın mı demek oluyor
Hizliveofkeli Az önce rüyamda geldi 😂 uyandım hiç bir şey yok. Bol sancılı bir gün oldu etkilendim galiba.
zeynepsonmez625 Hizliveofkeli doğumunuz devlette.mi özelde mi genelde devlet 38+4 den sonra alıyormuş
Ciftci16 Ayglyldz benim de bu cuma çatı muayenem yapılacak bakalım sonrası nasıl olacak gelecek mi bebek
Mervergun Ayglyldz yaaa çatı muayenesinde BEnşmde siyah kahve karışımı bişey geldi bana muayeneye bağlıdır dendi sizin nasıldı
Ayglyldz elinaz1 ben sancılarım başlayınca koydurdum 6 saatte doğurdum 🤭 çevremde hep çok uzun saat aralıkları duymuştum 6 saat bana iyi geldi☺️
Ayglyldz Ciftci16 güzel düşün güzel olsun o olacak mı bu olacak mı diye bekleme anı yaşa 🌸🥰 Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah kolay doğum nasip etsin 🫶🏻🤲🏻
kubos_ Ciftci16 bişey sorcam sancı falan olmadan çatı muayenesi oluyor mu? Ayın 31inde randevumz var 36 haftalık olmuş oluyoruz çatı muayenesi yapılır mı