Havin49_ Tubiiiiiiii cnm ben bu uras ismini hiç beğenemiyorum ama fikrimi sorduğun için söylemek istedim sağlıkla büyütsün bende ikiz erkek gebeyim
Ayglyldz Tubiiiiiiii merhaba sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻💞 isimler güzel benim oğlum da Uraz 🤭 Anlamı Uras ile aynı, şans, talih, mutluluk 🥰 isminin anlamlarını taşıyor genelde mutlu ve şanslı çocuk 🩵
Tubiiiiiiii Havin49_ urası eşim ekledi Ali ismi tek olmaz Ali Uras olsun dedi bana da çok uyumsuz gelmedi açıkçası olur dedim 😊
Tubiiiiiiii Ayglyldz Merhaba amin inşAllah 🥹🤲🏻 sağlıkla büyüsünler 💕 umarım benim bebeklerim de şanslı ve mutlu olurlar 😊🥹
nuryilmaz8 İkizim olsaydı tek isim seçerdim büyük ihtimalle fikir sorduğun için söylüyorum çok uyumlu bulmadım canım isimleri
Tubiiiiiiii nuryilmaz8 tek isim mesela ne olabilir yani isim olayı gerçekten çok zor ben Ali ve Ahlas ismi illa olsun istiyorum ama eşimde tek Ali olmaz diyor isim önerilerine yinede açığım yazabilirsiniz :)
nuryilmaz8 Tubiiiiiiii ali ve ahlas illa olacaksa aklıma çok az geliyor ama Ali Ege ile Ahlas Efe olabilir
bsrbrkysr184_ Tubiiiiiiii ya anlam olarak çok güzel bir tane ahlas biliyorum o da çok sempatik sevecen konuşkan bi çocuk 😄
Tubiiiiiiii Havin49_ arkadaşımın ikizleri oldu bu sene o da yağız ve buğra koydu isimlerini güzel isimler ama benim pek hoşuma gitmedi 🥹🤦🏻♀️
Elsanur Tubiiiiiiii ahlas o kadar zor ki telaffuzu sınıfta çocuklar seslenemiyor hemde hoş gelmiyor bana Ali kerem olabilir alinin yanına
Kbr-cnbrc Tubiiiiiiii Ali Uras güzel olmuş canım Ahlas bana zor geliyor kaba geliyor Ali uras naif kalmış yine naif bi isim bulun derim ben 🥰
dailymom Tubiiiiiiii bence çok güzel uyumlarıda çok güzel Ahlas ismi diğerlerine göre farklı olduğu için beğenilmiyo yada telaffuzda sorun olucağını düşünülüyo ama çocuklarımız okula gittiklerinde emin ol daha farklı isimler olucak Ahlas ismide zamanla alışılacak bence gönlünüzden ne geçiyosa onu koyun, sağlıkla kucağınıza alın inşallahh 💙