mrvmitawa Yaşınızla hamile kaldığınız ayı toplayın çıkan sonuçtan 9 çıkarın. Kalan tek sayı ise erkek, çift sayı ise kız. Hurafe tabiki olabilir ama bunu yazan %95 tuttu diyor.
PapatiA mrvmitawa Hamile kaldığımız ay yani son adet tarihi olduğu ayın numarası mı 6. Ay 7. Ay gibi yoksa adet günü mü hiç duyamadım yazarmsnn
[silindi] mrvmitawa bende erkek diyor bende erkek hissediyorum inşAllah sağlıklı bir erkek bebiş gelir saha cinseti öğrenmeme 5-6 hafta vae sanırım
bsrbrkysr184_ mrvmitawa herkesin tersi çıkmış kız çiftler erkek tekler kız inşallah benim de öyledir 😁
mrvmitawa PapatiA tahmini hamile kaldığın ay. Bazen ay sonunda adet oluyoruz ve bir sonraki aya girmiş olduğumuz için hamilelik sonraki ayda gerçeklemiş oluyor bu yüzden hamile kaldığın ay
zuzubayram Baya hesap yaptım da hep ikili sayılar çıkıyor zaten bütün ayları da denedim 😂 biraz baya saçma geldi bana
mom_51 Asıl yani kız?? Benim son adet 30 Temmuz ama ayın sonu oluyor 5 ağustosta kesin bitti 2 iç haftada gebe kalsam ne oluyor kafam basmadı. Yaşım 29 bu arada 🤔🤔
mrvmitawa mom_51 siz 29 ve 8 toplayacaksınız =37 yapar 37’den 9 çıkarınca 28 kalıyor yani çift sayı. Bu da kız demek oluyor
mrvmitawa Dinolisoo tutmaması iyi bir şey aslında çünkü sayılar vs hesaplamalara olan inancımı iyice yitiriyorum benim açımdan güzel şeyler 😁 sağlıkla gelsin inşallah 🌺
mrvmitawa Dinolisoo inanın çok sevindim bu habere ben en başından beri hissettiğim şeyden çok farklı çıktı hepsi sonuç bütün hurafelerde işte yöntemlerde ama içimden geçen hep farklı bu yüzden bu yöntemi de öğrenince bir sormak istedim böyle yanlış yanıtlar gelince aslında mutlu oluyorum. İnşallah cinsiyeti öğrendiğim gün eğer hissettiğim yönde bir şey öğrenirsem buraya yazmam gereken şeyi yazacağım. Çünkü işime güvenen bir insanım ve genelde de çıkar bakalım hayırlısı hepimizin hakkında inşallah.