3kedili2bebekli ilayda1616 bebeğin kilosu için düzgün beslenmeniz yeterli bir de bol sivi tüketin belki de sadece mınyon bir bebek olacak öyle düşünün canınızı sıkmayın cevreyi takmayın
Gzde_defne ilayda1616 ayy bence çok iyi kilo almamak ya bebeğin gelişimi iyiyse sorun yapma derim boşuna milleti de takma.ben 21 haftalığım 10 kg aldım
ilayda1616 aprilbaby inşallah bende onun için uğraşıyorum sürekli bişeyler araştırıyorum erken doğum olacak diye korkuyorum. İlk oğlumda mecburen 36 haftalık doğum oldu ve 10 gün evet çok değil ama küvez de kaldı
aprilbaby ilayda1616 muz ceviz badem kaşar süt bolca yemeye çalışın bir arkadaşım her gece süt ile muz ve kuruyemişleri ve bal içecek yapıp içmiş baya faydası olmuş
Havin49_ ilayda1616 benim binada çıktı senin de çıkar cnm kimisi 4 aylıkken çıkıyor kimin ki 7 aylık çıkıyor ama bianda benimki gibi kocaman oluyor 😀😀
ilayda1616 sananegerekvar inanın hepsini tüketiyorum . İnşallah sağa sağlim kucağıma alırım, çünkü ara açılır Ve bu direnç daha da artar diye korkuyorum.
hizlivecocuku ilayda1616 çok kilo almak kilolu bebek doğurmak değil ama sizin 28. Haftada 1047 gram olması bana az geldi bilemiyorum sanki 1 haftalık gerilik değil gibi siz onun peşine düşün allah göstermesin plesenta ile ilgili bir problem falan olmasın
Washingtonxyz 3kedili2bebekli bende kilolu hamile kaldim daha yeniyim kilo vermek istiyorum boyum 1.63 kilom 68 bi 8 kilo vari verebilsem diyetisten ilk uc ay dengeli beslen yuru verirsin dedi
3kedili2bebekli Washingtonxyz ben isteyerek vermedim ya bulantilardan verdim 58 le hamile kaldım ilk defa o kiloya çıktım zaten sonra bulantilarla 55 falan oldum 60-62 arasiydi emin de değilim doğuma gittim
Mom_1217 ilayda1616 Bazı kadınların iç karnı geniş oluyor o yüzden hiç belli olmuyor bebeğin gelişimi kilosu iyi olduktan sonra sizin kilo almamanız sorun değil, insanlar hamilelikte kendisi kilo almamak için diyet yapıyor siz bu konuda şanslısınız bence🥰