oglumakardes bjkannesi 10 haftalikken mi istifra ettiniz sadece oncesindese varmiydi bende 8+3 oldum bugun mide hassasiyetim var ama oyle bariz bi istifram falan olmadi
K1u5b9 Sonyaazz 5+6 Yeni öğrendim ben hamile olduğumu hafta içi doktora gidicem ben bakalım keseyi gorucez mi bide arada miğde bulantım oluyor bide kasık ağrım oluyor arada.😊
toocce Ben de kendimi yeni hamile sanıp muhabbet etmeye geldim 😂😂 13+3 arkadaşlar hala her şeyi yeni öğrenmiş gibiyim 5. Ve 6. Hafta anılarım depreşti bir anda sanki daha dün gibiydi, hoş çok uzak değil ama garip hissettim 😂
sarpppkc Ben 5+5 gebeyim ama henüz keseyim görmedim kendime gebe diyemiyorum o yüzden çarşamba günü kan değerim 1713 çıktı bugün 4529 normal mi sizce keseyi görmeye cuma günü gideceğiz
Gizem-2024 Sonyaazz 5+3 olduk bizde. 30 ekimde ilk kontrole gidicem sizce keseyi görüp kalp atışını duyar mıyız
Sonyaazz Gizem-2024 keseyi görürsün tabikide kalp atışı vardır ama minik olduğu için dinletmeyebilir tedirgin olma o yüzden canım tekrar 1 hafta sonra yada 2 hafta sonra gel diyebilir