rumeysa8_ kızlaar 5.5 aylık hamıleyım göğüs uçlarım aşırı acıyor dokunamıyorum bile bi iki gündür ucunu sıkınca da bi iki damla heralde süt gelıyor nornal mi lanolin ktem alıp sürmeye baslıcam dogumda catlamaması için sizce faudası olur mu ?
aslhnkrts9 rumeysa8_ sıkmaman lazım , krem içinde çok erken değil mi . Benimde 6 aydayken bazen geliyordu ama asla sıkmadım sakıncalı demişlerdi
Daisyy000 rumeysa8_ Sıkmayın. Şimdiden krem sürmenin doğum sonrası catlamamasina etkisi yok malesef..
Busrabzkrt rumeysa8_ sıkma çünkü göğüs ucuna dokunarak sancını başlatabilirsin hormonlardan kaynaklı göğüslerinde hassasiyet var
0Berfin0 rumeysa8_ sıkmayın uyaracak herhangi bir işlem de yapmayın kremi son ay da sürmeyi öneriyorlar. Bende de aşırı kaşıntı oluyor ama uyarmamak için ellemiyorum doğumu tetikliyormuş çünkü
saltur rumeysa8_ çok erken.. sakın sıkmayın hiç iyi değil benim de ilk gebeliğimde son aylarda su gibi gelmeye başlamıştı ona rağmen doktorum sakın sen elleme diyordu
saltur rumeysa8_ bende 9 haftalık hamileyim inanılmaz bir göğüs hassasiyeti oluşmuş bende de korkudan sıkmasın beni diye sütyen de giyemiyorum sanki göğüslerim dolmuş gibi hissediyorum bu benim 2. gebeliğim
Fatma_furkan1996 saltur bende aynı durumu yaşıyorum canım 2.gebeliğim özellikle gece yatarken sütyeni çıkartıyorum çok rahatsız ediyor çünkü