LadyXX Yarın adet olmam gerekiyor bugün iki tane kaset test yaptım ikiside silik çizgi çıktı bakınca belli oluyor ama çok adet ağrım var oldum diye tuvalete gidiyorum fakat gelen giden yok . Normal adet ağrısı olupta hamilelik öğrenen oldu mu acaba?
3kedili2bebekli LadyXX evet hamilelik belirtisidir adet agrisi ben iki gebeligimde de adet olcam sandım ped taktım 😊
busraars5613 Bende adet olacağım diye bekliyordum öliyordım sancıdan ama hamileyim.😀 gözünüz aydın sizin de öyle
LadyXX busraars5613 Ayyy inşallah ya varsa eğer ikinci olacak bir tane kızım var 5 yaşında çok teşekkür ederim 😍
cennet033 Gebelik ilk zamanlarda adet sancısı gibi oluyor ve seninde testlerde öyle görünüyor canım kan ver netleştir Allah hayırlısını versin inşallah
nergiss123 Evet ben iki gebeliğimi de öyle öğrendim adet oldum sanıyodum tuvalete gidiyodum yok. İnsallah saglicakla alin kucağiniza🥰
damla6565 Gözünüz aydın 🌼 benimde adet günüm yarın ama direniyorum test yapmamak için bahsettiğiniz ağri bende de var 🙏
LadyXX damla6565 Çok teşekkür ederim sizde güzel haberler alırsınız inşallah herşey gönlünüzce olsun 🌸😊
Dinolisoo Ben 7 ci haftamdaydım hala da regl olacak gibi sancılarım oluyordu acaba regl olur muyum diyordum normal yani ilk zamanlar😂
LadyXX Dinolisoo Umarım çok ıstiyorum ama her zaman önce hayırlısı diye dua ediyoruz bakakım nasip ☺❤