mesude07 Merhaba 20 haftalık hamileyim bebeğimin hatekrtleri düzenli değil bazen çok fazla bazen çok çok az normal mi ilk gebeliğim bi de
Sinem21 mesude07 evet normal 24 ten itibaren düzenli hissetmeye başladım ben ondan önce bazı günler hiç hissetmediğimde oluyordu 🥰
Nisanmomy mesude07 bebek pozisyonundan kaynaklanabiliyor canım 25 hafta oldum bende de öyle. Arada kontrol et alerjin yada şekerin yoksa tatlı şeyler yiyip sol tarafına uzan hareketi takip et. Gü n boyu hiç olmazsa doktorunla iletişime geçersin
mesude07 Gerçekten insanın ödünü koparıyorlar ya anne karnında bile hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah inşallah ❤️
Nisanmomy mesude07 bitter çikolata tercih edin. Bir de soğuk su içmek de genelde hareketlendiriyor. Bir ara deneyin isterseniz
gormez Ben de 20. Haftadayım bi var bi yok bazen uyarmak İÇİN karnıma dokunuyorum keyfine kalmış ama normal deniyor
mesude07 gormez doktorum ve arkadaşlarım da aynısını söylüyor gerçekten keyfine bağlı şu anda kıpırtı var mesela bütün gün yoktu doğru düzgün ❤️