babymom2026 @Elamomy bildi bir oğluşum olacakmış 🩵🩵 Eşimle ikimizde çok kız istiyorduk ama olsun vardır bunda da bir hikmet buna da şükürler olsun 🙏
Momybus babymom2026 Bizde bugün öğrendik bizde kız hissediyorduk ama oğluşumuz geliyor 🩵 sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah
masu Maşaallah herkeste belirtisi farkli oluyor acaba şu olunca kesin erkek bebek diyen anneler varmi merak ediyorum
_Tazeanne hopyymomyy sizinkini bilmedi diye herkese kötüleyecek misin bacım tahmin işte kadın %100 biliyorum demiyor zaten
Esralemi hopyymomyy yok zaten benimde bir gebeliğimde keseden tutun nubu kadar bakıp yorum yapanlar olmuştu ama hiçbiri tutmamıştı
Zeynepefem hopyymomyy buraya zaten neden güvenelim ki doktorun bilemediği şeyi buradaki insanlar %100 nasil bilsin😂
hopyymomyy _Tazeanne ben herkese kötüledim mi şuan? Kötülemek ne demek tanımını bir öğrenin ondan sonra cevap verin. Ben sadece bende tutmadı dedim
busrasya2334 Yademm evet asla yanıltmadı beni bugüne kadar yüzük testi zaten enerjilere de inanırım yüzük de kadın kalbi ile erkek kalbi arasındaki enerji frekansından dolayı farklı şekil çizermiş