PBC Kızlar bebeğimi Ocak ayı bekliyoruz Allah izin verirse🙏 isimli hastane çıkışı öneriniz var mı set halinde site sayfa önerebilir misiniz? Kış bebekleri için
Havin49_ PBC cnm ben oğluma Trendyol dan almıştım 1.5 yol önce 700 tl ye yastığı battaniyesi dahil içinde geçen baktım yine 700 tl ve kalın güzle yani ikizlerime de aynı takımı alıcam
Bburcuyavuzz PBC aynı şeyi bende şu an bakıyorum instagramda çok var ama güvenilir site ve memnuniyet lazım bana
Meltemanneolsun PBC ben de trendyoldan almıştım 11li set olarak işimi de gördü zaten hemen küçülmeye başlıyorlar
Deletedmom_297 PBC evet kullanılıyor zaten uzun süre kullanılmazki hatıra ve çekim amaçlı alıyorum ben
ikimelekannesi___ PBC babayandmomtr intagram sayfası ordan yaptım çok memnun kaldım ama bir ay öncesi sipariş vermeniz gerek
DuruDefne_mommy PBC ben trendyoldan aldım çift katlı müslin Tulum ve Battaniye olarak Kasım sonu doğumum olucak sıcak tutar diye düşünüyorum.Sayfanın adı BEYCEY TASARIM.İstersen bir bak çok model var ve gerçekten çok özenliler