Deleted33000 Burnosunn_annesi kakasında dün iki defa kan vardı sonra bir iki defa siyaha dönük yaptı ve mukuslu hep biliyorsun
Havin49_ Deleted33000 bizim yüzü yara oldu cnm paramparça oldu neler neler dediler en son atopik egzema çıktı ne testler yaptık psikolojim bozulmuştu artık hastanelerden
Havin49_ Deleted33000 oğlumun parfümlü şeylere alerjisi varmış doktor dalin kulanıyordum sakın kullanma dedi mustela önerdi ve üstüne düzeldi
Deleted33000 Havin49_ yaa maşallah aman bidaha olmasın inşallah kız zor oluyordur çocuk için evde dikkat edersin sen ama başka yerlerde illaki teması olacak
Ozgemlym Deleted33000 inşallah kuzum çok zor çünkü alerji sağlığına kavussun kuzum benim bir an önce ☺️❤️
Deleted33000 Esrasnyz23 ay iyi bari ya gittiğimde sonuca ulaşıp gelirim inşallah çünkü Eskişehir de yaşamıyorum ben
Baklavaseverim Deleted33000 Bebem uyursa uyuyorum anca malum dişler şu bakışıyoruz bebemle pertim çıktı
Deleted33000 Baklavaseverim kıyamam sana kız bebe gündüz de olsa uyursa uyu aman değilse takatin kalmaz
Baklavaseverim Deleted33000 Gündüz de uyumuyor sürekli bir ağlama hali galiba üstler gelecek yavaş yavaş
Deleted33000 GirlandBoy_Mom benim alerjim yok ama çocukların üçünde de var belliki zaten gidince kızıma da alerji testi yaptıracağım