Cnslmom Arkadaşlar 15 haftaya girdim kan ilacı kullanıyorum benim gibi bu haftalarda olup damiğde bulantısı olan var mı doktor ilaça miğden alışana kadar zorlar demişti
aycicek_ Cnslmom geçmiş olsuj banada bu ilacı verdi doktorum ve mideni çok zorlarsa kahvaltıdan 1 saat sonra içebilirsin illa aç içmene gerek yok demişti
yagmuraybarr Cnslmom bende dün kullanmaya başladım gece içtim uyumadan aşırı bir şekilde bulandı ve uykusuz kaldım tüm gece umarım alışana kadardır
anneoluyorummm103 Cnslmom benimde başka markadan midem bulanıyordu içemiyordum. 29.haftada doktoruma söyledim içemiyorum diye ocean microfer yazdı bu bulantı yapmaz dedi. Gerçekten hiç bulantı yapmadan rahatça içiyorum
kayaaseyda Cnslmom benim de öyleydi sabahları kendime gelemiyordum doktoruma söyledim kahvaltıdan 1 saat sonra alabilirsin dedi etkisi az olurmuş ama hiç içmemekten iyidir en azından
Cnslmom anneoluyorummm103 3 haftaya kontrolüm var dayanacam artık miğde bulantısı ilacını gece al dedi
anneoluyorummm103 Cnslmom tam uykuya yakın alıp uyursan belki daha az mideni bulandırır. İlk içtiğim demir hapını öyle 1-2 hafta kullanabilmiştim sende bir dene
Sydnr58 Cnslmom bende feramat kullanıyorum. O haftalarda benimde midemi ağrıtıp midemi bulandırıyordı bir süre bıraktım. 20 haftadan sonra başladığımda bi etkisi olmadı şükür şuan kullanıyorum