Esosiko 15 haftalık hamileler belirtileriniz nelerrr ? Şikayet var mı yok muu ? Biraz rahatlatalım birbirimizii
pinaracer Esosiko Benim 14. haftam ve böyle göbek altı sertlik var kalkarken yatarken çok hissediyorum sık idrar dışında hiç şikayetim yok diyebilirim
28nisan Esosiko 15 haftamdayim bende ara ara kasik ağrısı oluyor ama olursa magnezyum iç demişti doktorum onu içince rahatlıyorum. Ama şu iki gündür göğüs hassasiyetim daha fazla arttı ve ağrı yapıyor normal mi bilmiyorum :(
Melisssa3 Bende bugün 15 haftalık oldum yani başından beri mide bulantım yok zaten ama sanki hiç hamile değilmişim gibiyim sadece sulu akıntım ve idrara çok sık çıkıyorum belirtilerim bu benim sağlıcakla kavuşalım kızlar 🥰
Esosiko Melisssa3 maşallah bende de bir şey yok sadece halsizlik var hala bide vajinal ağrım oda çok hafif acaba ben mi çok normal geçiriyorum dedim de😄
Busranur_mnts Esosiko arada kasık ağrısı vs oluyodu çok belirtim olmadı karın belli olmaya başşlamıştı
Busranur_mnts Esosiko bende de vardı canım zaten göbeğim vardı simit gibi ama 15 16. haftada biraz fark etmeye başladı şimdi 22 hafalığım 19dan beri belli oluyo artık