Rabiul Alyna9 mustelanın setini aldım ama artık içeriği temiz değilmiş Dr öyle demişti 2. Bebiş için sudocrem alacağım kızımda da kullanıyorum çok memnunum şampuan olarak ecowell çok güzel , bebe yağı bilmiyorum Mustela kullanıyordum çünkü
1ErkekkkAnnesi Alyna9 şampuan nemlendirici olarak bioderma aldım oğlumdada kullanıyordum şuan kızımda da kullanıyorum bebek yağı kullanmıyorum gözenekleri tıkıyor diye pudra da kullanmıyorum sadece nemlendiriyorum pişik kremi olarak da bepanthol kullanıyorum ama önceliğim zeytinyağı çok memnunum ondan da
_Tazeanne Pişik kremi ,pudra ,vücut losyonu (bebek yağı önerilmiyor) şampuan, tarak, banyo süngeri, tırnak makası veya törpüsü
Rabiul Alyna9 alacaksanız evet yağı sürekli kullanmıyordum banyo sonrası masaj yapmak için kullanıyordum yağ yerine losyon da tercih edebilirsiniz , yukarıdaki arkadaş pudra yazmış pudrayı Dr kesinlikle önermiyor gözenek tıkadığı için bize bile önerilmiyor
AleynaEbrarr Rabiul ben geçen hafta gebe okuluna gittim. Ve oradaki ebenin söylediği bir şey çok dikkatimi çekti düşününcede mantıklı geldi. Çocuğunuza yiyemediğiniz hiçbir şeyi sürmeyin yağ olarak dedi. Deneyin küçük bir yerinde alerji yapmazsa zeytinyağı hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz dedi
Rabiul AleynaEbrarr zeytinyağını bilmiyorum benim bebeğimde konak vardı Dr önermiyor ama burda kullanalar vardı losyon ile izlerdik bir süre baktım geçmiyor bende zeytinyağı sürdüm ve bütün konakları geçti gözenek tıkıyormuş zeytinyağı da öyle diyorlar 🤷♀️