filizbilgi Merhabalar kızlar benim 3. Cü gebeliğim ilk ikisi normal doğum oldu bu gebeliğimde sezaryen düşünüyorum bağlatmak için çamlık erdem hastanesinde doğum ücretleri hakkımda bilgisi olan var mı ?
DilekH filizbilgi yahu bende inanılmaz merak ediyorum acaba sezeryan ücreti ne kadar. Benimde 3. Gebeliğim mecbur zorunlu sezeryan olacak ama ücretleri hakkında fikrim yok
ozlemyilmaz60 Güneşli erdem hastanesinde bebek hemşiresiydim 5 yıl önce hastaneyi arayıp öğrenebilirsiniz fiyatlar çok değişiyor
essmaa5378 Gulbahar34_ çakmak erdem de mi yaptınız acaba . Benimde 3. Gebeliğim bende orda düşünüyorum
bahar6734 Geçen hafta çakmak erdeme kontrole gittiğimde bir bayan sordu bende öyle duydum normal 30 sezaryan 35 epidural istenirse 35+4500 anestezi parası dediler.emin olmak için arayıp bi sorun isterseniz
Gulbahar34_ essmaa5378 yok güneşli erdemde doğum yaptım 22 bin ödedik sezaryen her şey dahil ekstra bir şey ödemedik
handan3958 Ben aradım güneşli erdem hastanesini fakat telefonda doğum ücreti bilgisi veremiyoruz dediler sadece muayne ücretlerini söylüyorlar
dilos2434 Erdem hastanesi maalesef süpriz ücretler çikarıyor. Arkadaşım 2025 Ocak’ta dığum yaptı 41 bin ödeyip çıktı. Bebek küvöze falan girmedi ne ücretiydi bu anlamadılar.