aleyy53 MadameTussauds Maşallah diyekim ilk gebelıkte tam 29 kılo aldjm suan 2. Dw 3 kg almjsjm sanjrjm 21 haftalık
Ezgi3545 Fatma_furkan1996 nasıl verdiniz ya ilk hafta ne kadarı gitti mesela sonrasında yediklerinize mi dikkat ettiniz
Fatma_furkan1996 Ezgi3545 kendiliğinden gitti canım emzirdim de bolca terle attım aşırı derece de yemiyordum zaten öyle iştahlı değildim yani korse tayt falan da kullandım baya yağ yaktım yani
Sultansultis bebeğin gelişimi iyiyse sen kilo vermişsin, bulantıların çoktu diye hatırlıyorum senin. geçmedi mi daha devam ediyor mu
MadameTussauds adatuna Aralari azmis kuzum ondan olabilir tabiki benim arada 6 yil var 😂 Ben calismiyorum artik bacim ya kasilmalar oldugu icin doktor rapor verdi rapor bitincede annelik iznine ayriliyorum. Ah kuzum ya sen ilk bebendede böyleydin demi doguma kadar mi kustun 🥹 Yok kiz daha belli degil
MadameTussauds Alya05 Niye söylemeyin kiz ayip mi 😂 en son 29. haftalikken gitmistim 1.350 gr 38 cm si bacim senin bebisin kilosu kac
Alya05 MadameTussauds sağlıkla alırsın kucağına inşallah bilmem ki ayıptan değil de nazardan falan insan bazen korkuyor ya :) Bende 29 haftalıkken gittim 1.400 dü
kimchikimdi MadameTussauds Ay Allah korusun askim midem bulanıyor dedin ya kusarsan diye dedim yoksa niye kusacan kız🥹💖
Bnenebiy53 MadameTussauds bende gerileme var canım ya 3 hafta geriden geliyor 31 haftalık 1250 Gr geliyo
MadameTussauds Bnenebiy53 Cok mu kustun sende bacim ? Sagligi iyi olsunda minyon bebek olsun kuzum hic üzülme bol bol muz ceviz tahin pekmez kasar falan yemeye calis arayi kapatir insallah bebis
Bnenebiy53 MadameTussauds inşallah arayı kapatması mesele değil sağlıklı olsunda bişey istemiyorum olsun zayıf olsun biraz ben aksine hiç kusmadım mide bulantısı yaşamadım ama ilk 3 ay gaz sıkıntısı çok çektim kilo verdim
Yenibirannee MadameTussauds bende öyleyim kendimden veriyorum son haftadayım toplamda 4 kilo almısım dün muayenede bebegim 3.400 çıktı 😂😂
sari_papatyam MadameTussauds yani 20lerde falan hiç kilo almadım diyeni duydum ama 30 da maşallah size bebek iyiyse sizin için çok iyi bşr durum dert etmeniz gereken hamşlelik kiloları olmayacak doğumdan sonra peki iştahınız mı yok yoksa dikkat mi ediyorsunuz
MadameTussauds sari_papatyam Bacim ben 5. haftadan 22. haftaya full kustum ama full yani ve suanda bile ara ara bulantim oluyor asiri kilo verdim verdiklerimi alamiyorum suan ama bebegim iyi bin sükür