betuss041120 10 haftalık Hamileyim şuan ki salgına yakalandım boğaz ağrım öksürük ve grip oldum bebeğim için zararlı olduğu için ilaç kullanmak istemiyorum bu salgını atlatıp da ilaç kullanmadan iyileşen annelerimiz var mı acaba bebeğim için ne yapabilirim ?
Zelis_ozdrgn betuss041120 canım sıcak şeyler iç özellikle ballı süt bana çok iyi gelmişti meyve tüket bol bol soğuk olmasın çorba iç geçer inşallah zaten ilaç zararlı asla içme çok ilerlese de acilde hamileysen parol yapıyorlar ben iki defa taktım serum iyi geldi boğazıma filan
Nisanmomy betuss041120 çok geçmiş olsun canım. tavuk suyundan çorba yapıp içebilirsin. C vitamini tüket mandalina, portakal vs. İnşallah kısa sürede atlatırsın 🙏
mor_menekse1 betuss041120 iki defa hastalandım grip değil ölum öyle pis bir salgın tam iglestim iki hafta olmadı yine tekrarladı tabiki ilaçsız atlatmak zorundasınız bol su meyve dinlenme ile Benim ikizlerim var onlarla ilglenip iglesmeye çalışmak çok zordu geçmiş olsun
Zeynep248 Bende öyleydim ilaç kullanmadan bol su ve çorba meyve yiyerek atlattım sayılır hala kalıntısı var bakalım geçer diye umut ediyorum çok geçmiş olsun 💐
betuss041120 Zelis_ozdrgn Aynen öyle canım dün acile gittim küçük olduğu için doktor göz göre göre senin sağlığın bebekten önemli dedi antibiyotik verdi aşırı sinirlendim resmen gözden çıkartıyor bebeği
Glsm00 Çok ağrın varsa parol yoksa onuda içme tabi ıhlamur limon meyve ve çorba ile atmaya çalış inş kısa zmaanda iyileşirsin
betuss041120 Glsm00 Canım ıhlamur iyi geliyor mu onu içmekte tereddüt ediyorum araştırıyorum bazı yerlerde bebek küçük olduğu için zarar verebilir yazıyor o yüzden korkuyorum
Zelis_ozdrgn betuss041120 saçmalık hamileyken ilaç kullanılmaz dsdi doktorum parol serum tek yaptık bizde o da iyi geldi ama çok kötü olmadığım sürece serum da yaptırmadım
Glsm00 betuss041120 Ben içtim bir zarar görmedim çok şükür zaten çok fazla seçenek yok 1-2 bardak limonla iç en azından hafifletir boğazını çpk geçmiş olsunn
ceylan_krczml @betuss041120 bende 10 haftalık hamileyim mandalina portakal falan iyi geliyor soğuk algınlıgına