Benim reglim çok düzenlidir 30 günde bir olurum her ay asla değişmez. Haziran ayında erken regl olmuştum düğün stresinden olsa gerek normalde 22’sinde olmam gerekiyordu 16’sında olmuştum. 29 Haziran’da düğünüm oldu 30 Haziran ovülasyon gösteriyordu ve tam düğün gecesine denk geliyordu. Ve ben o gün hamile kalmışım. 16 Temmuz’da ben reglime bir hafta var zannediyordum düzenli olarak 22’sinde olduğum için öyle hissiyatlı bir test yaptım silik çıkınca kan vermiştim. Hamile olduğumu öğrendim. Düzenli olarak artışlarini devam ettik. 300 lerden sonra birden düşmeye başladı ve ben 22’sinde regl oldum. Kimyasal gebelik geçirdim. O tarihten sonra tarihleri değişti. 30 günde bir düzenli olarak regl oluyorum her her ay aynı gün. 1 Ekim de oldum, 31 Ekim de regl olmam lazım. Bu ay gebelik bekliyorum hissediyorum yine. Ama aynı şeyleri yaşamamak için test yapmıyorum. Bakalım ne kadar dayanabileceğim. Ama kesinlikle regli geçince test yapın çünkü kan yükselmesini beklemek kalp atışı kesse bebeği görmek için beklemek vs çok stresli bir süreç. En iyisi geçtikten sonra direk doktora gittiğinde keseyi bir bebeği görmek. Allah her birimize hayırlı sağlıklı mutlu evlatlar nasip etsin♥️🤲🏻