ddrys haticeee2809 belirtilerin neler canm ben aşırı kıllandım ya jet hızıyla tüyler uzuyor yüzüm kollarım parmaklarım benim gbi kıllanan anneler varmı
haticeee2809 ddrys daha çok ekşi ve tuzlu yeme isteği oldu sivilcilerim falan çıkmıştı mide bulantım çok kısa süre sürmüştü tabi herkesin değişıklik gösterir bende bunlar olmuştu
beautymom Alya05 oh oh futbol takımı gibi 😆😆 benim eltim 5 tane doğurdu sanki çok bakıyromuş gibi oda hep en bıyık 15 yaşındaki kızı baktı kardeşlerine
beautymom Deletedmom_297 özellikle civil de gördüm ay erkenden alasım geldi hem indirimde hemde çok kaliteli delirdim papyonlu falan 😍😍😍
mor_menekse1 236123 😄 benim ilk ikizlerim oldu tek yumurta kızlarım 3. Bebek yine kız nasip kısmet keskem biri erkek olsaydı
236123 mor_menekse1 insan iki meyveyide tatmak istiyor napalım Rabbim bize böyle nasip etmiş çok şükür sağlıklılar ben gelinlerimi sizde damatlarınızı seversiniz 😊
elifayaz112_ ddrys benim Nisan 9 gözüküyor 😊 doktor erkek dedi ama daha sonradan gitmedim inşallah öyledir iki tane kızım var senin cinsiyeti belli mı ilk çocuk mu yoksa Gine var mı
babymom2026 elifayaz112_ Benimde nisan 9 10 nasipse benim erkek ☺️ ilk hamileliğim bende kız istedim ama olsun rabbimin vardır bir bildiği ☺️💙
ddrys elifayaz112_ canm benim 10 yasında bir oğlum var suan 14 haftalık oldum daha cinsiyetı ögrenmedim persembe günü gdcem haataneye bakalım hayırlısı olsn