eylulahsenn ddrys ben martın sonunda doğuracağım inşallah. Normalde nisan balı olması gerekiyor da sezaryen olunca erken alıyorlar ya biraz.
ments ddrys özelde doktorum bir hafta önden devletteki doktorum da 4 gün önde giden bir sayı verdi . Az karıştı ortalık canım ,şu an uygulamada 13+5 iz. Erkek bebeğimiz olacak . Tahmini doğum 16-20 Nisan arası Allah’ın izniyle senin peki🤗🤲🏻
aslig ddrys evet öyle diyorlar da utangaç bir erkek de olabilir 😂 doktor bekleyelim dedi bi tahminde bulunmadı. İlk çocuğum olacağı için bana da farketmiyor cinsiyeti ikisi de olur 🥹
ddrys ments ayy aynı gıdıyorz canm benimde 13+ 4 günlük doğumum Nisan 25 görünüyor bu ayın 30 da devlet hastanesine gıdecegim inşllah cinsiyet belli olur
ddrys ments ilk cocugum 10 yaşında sezeryan olmustum bunuda seseryan alırlar belkı biraz daha erkenden olur dogumum
Alya05 handan3958 😃😃😃😃Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Bende 3. Kızıma hamileyim:)
handan3958 Alya05 Alya05 Aminn canım sanada 🤲🏻😂mevlam kızlarımızı sağlıkla sıhhatle güzelce büyütmek nasip etsin Salihalardan eylesin inşallah sen kaç haftalıksın 🥰