yahya2024 Aysgulgndz evet İstanbul dayım ama duyumlarima gore son anda vazgeçirmek için uğraşıyorlar ssvd ama cok az doktor destekliyormus . :((
hrycky Kev yarz hangi doktor acaba cam sakura hakkında pek iyi şeyler duymamıştım bende arayış içindeyim ilk gebelik napacagımı bilmiyorum korkuyorum da
Aysgulgndz hrycky bende sizin gibiyim ilk gebelik korkuyorum Zeynep Kamil Hastanesinde normal doğum istiyorum ama kararsızım
esmaa535353 zuzubayram normalde devlet Hastanesi’ne ücret odemiyoruz zaten ama fakülte hastanelerine ödeme yapiliyor o da eğer fakültede profosore gidersen extra ücret ödüyorsunuz vizede 32 bin dediler ama diğer ikidogumda devllette olduğundan dolayı 22 bin olur dediler
Ayaztugba Özelde normal doğum yapacağım hamileliğimin başından beri özel takipliyim kendi doktorum da çok iyi bir doktor doğum ücreti de 27 bin tl
yarenkarakus Kev ilk doğumumu 2024 yılında özelde 10 bine yapmıştım . Şimdi ikinci doğumum fiyatlar çok zamanlanmış . Bu sefer 90 bine doğum paketi aldım özeli tercih ettim yine
pinaracer Kev ben bursa,özel 85 bine anlaştık tüm doğum türleri ve muayneler kan tahlilleri dahil bursada başka fiyat alan var mı
Fatmnrzddd esmaa535353 çok fazla demişler bence ya özelde 28 ödicem ben sezeryana epidural alırsam ekstra 2500 ödicem
esmaa535353 aysegulk07 neden devlette çalışıyorsunuz ama özelde doğum yapicaksimiz bı sebebi var mı yani hastamede mi calisiyorsunuz
aysegulk07 esmaa535353 hastanede çalışıyorum devlette ama memleketimde değilim o yüzden memleketime gideceğim ve iyi bi özel hastane var orayı düşünüyorum doğum için şehir değiştireceğim asıl sebep bu yani
esmaa535353 atesvesu doğumunuz ne zaman ne kadar ödeme yapicagimiz konustumuz mu fiyat olarak ne kadar acaba
atesvesu esmaa535353 daha gitmedim ki canım 13+0 haftaligim bu ay sonu randevu alıp gidip konusacam üniversite hastanesinin özeli normal özel hastaneden uygun o yüzden gidecem şuan devlet takipliyim
esmaa535353 atesvesu normal hastaneye ücret odemiyoruz ki zaten sigortalı olanlar sigortanız mı yok sizin ben orayı anlamadım devlet hastanesi ücret almiyorki
Aysgulgndz yahya2024 özelden iyidir bence Zeynep kamil diye düşünüyorum özel hemen zorunlu sezeryan diyor burda doğum yapanlar var baya övdüler bir gidip görüş istersen bende yarın gideceğim bakalım