Rabiul Kızımda 14-15 haftalık hissettim , 2. Gebeliğimde 12+1 de hissettim. Siz nezaman hissettiniz ?
hishe Rabiul ilki dediğiniz gibi 14-15 iken Şimdi ki yavrumu çok erken hissettim toplanıp da gösterirdi kendisini 10-12 iken
myangelson Rabiul ilk oğlumda 16 17 gibi hissettim yanılmıyorsam. Bu oğlumda 14 de hissettim sanırım. Ya ben neden bu kadar unutkanim 😩😩
ongen ben 15. haftada hafif seyrelti gibi hissetmiştim doktor cok erken o damar atması falandır dedi :( 16+3 deyiz bişey hissedemiyorum henüz :(
Rabiul ongen anne doğru hisseder. Bende Dr söyledim 14-15 gibi hissettiğimi , hissedersin artık büyüyor demişti şimdi daha da erken hissettin
Busranur_mnts Rabiul ben 14 17 de falan söyledim daha erken dediler xnkxkx ama ben hissettiğime eminim zamanla hareketleri netleşti
myangelson Rabiul bizde yok defter falan sağlık ocağı hemşiresi kendisine not alıyor galiba naska da yok 😄 e nabizda buldum geçen o da birbirine girmiş anlaşılmıyor 😄
_Tazeanne İlki 16.haftada hissettim ikinciye hamileyim 13 haftalık iki gündür akşamları az az hissediyorum artık
_Tazeanne Rabiul ilki erkek ikinciyi öğrenemedim daha gittim bi defa doktor çıkıntı var ama her iki cinsiyette de çıkıntı olduğunu söyledi tahminim kız dedi 16.haftada öğrenirsin net dedi ama günler geçmiyor hiç 🫣 benim hislerim erkek sizin ilki ve şimdikinin cinsiyeti ne