Esmaaaa58 Kızlar beta hcg norml mi adetin 3.cü günü verdim kan dün böyle çıkmış son adet tarihim 13 eylül 5+3 gnlük olması lazm norml mi değerler
Nisanmomy Esmaaaa58 canım öncelikle hayırlı olsun. İki günde bir kan verip takip ediyorsunn. En az %66 en sağlıklı İki katı kadar artması gerekiyor
hermosa Esmaaaa58 bende 3. Günü vermiştim kan 121 çıkmıştı geç döllenme demişlerdi beta 1500 geçince alttan 3000 geçince karından görünüyor kese ona göre randevu al istersen
Esmaaaa58 biriciginannesi bakalm ebe aramadı daha o ne diyecek 4 kasıma almştm randevu ozaman hem kalp atşnı duyarm hem bebeği diye
Nisanmomy Esmaaaa58 rica ederim. Benim doktorum Beta kan takibi için istediğin yerde verebilirsin demişti. Evime yakın devlet hastanesi vardı. Orada aile hekimliği birimine gittim durumu anlattım doktor yardımcı olmuştu
Esmaaaa58 hermosa benm ilk gebelikte de 65 le mi ne öğrenmiştm benmkide geç dölleniyor ondan sanırım 4 kasıma aldm ama gözkr inşallah
Esmaaaa58 Nisanmomy bizim sağlık ocagı baya uzak ya evimz uzakda en yakını kendi gittm yer başka yoktr uzakda var yoksa hastne muanesini mi beklesem bilemedm bundan önce boş gebelk geçirdn temmuzda
Nisanmomy Esmaaaa58 siz bilirsiniz tabi uzaksa o zaman doktorunuzla iletişime geçmeniz daha iyi olur. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🧿